Pocetna » Zanimljivosti


Koji horoskopski znak najgore vozi?
  Ocenite članak: 0
pregleda: 427
Dodao/la: devils_angel
datum: 2013-06-12


Šala ili ne?

Naravno ovo je trebalo da bude šala kanadskog intenet sajta koji se bavi potragom za najboljim osiguranjem. Ipak, nakon sprovedenog istraživanja koji znak najgore vozi i oni su se sami zapanjili rezultatima.

Od čak 100 hiljada vozača u prethodnih šest godina, Vage su se svakako izdvojile kao najgori od ostalih 11 znakova.

"Nisam očekivala ništa, ali kada sam vidjela kako su se neki znakovi izdvojili u broju napisanih kazni, a drugi u velikom broju nesreća, dok su treći bili kombinacija i jednog i drugog bila sam šokirana", objasnila je Li Romanov, predsjednica sajta InsuranceHotline.com

Pogledajte šta istraživanje kaže, ko su najgori vozači?

Vage, koje su rođene u periodu između 23. septembra i 22. oktobra, trebalo bi da oslikavaju harmoniju i ravnotežu. Ipak, to ne važi kada sjednu za volan i daju gas na autoputu. Kako se navodi u rezultatima istraživanja, Vage su imale najveći broj nesreća od ostalih Zodijačkih znakova, a praitle su ih Vodolije i Ovnovi.

"Kada vozite motor morate biti spremni na brzo donošenje odluke, a to je nešto u čemu Vage nisu dobre"
Najbolji vozači:

Generalno to su Lavovi, što čudi budući da ego i želja za iskazivanjem preovlađuju u njihovovoj ličnosti, a u stopu ih prate Blizanci i Rakovi.

Ko dobija najviše kazni?

To bi bile Ribe, a za njima ne zaostaju ni Ovnovi, ni Vodolije. Bliznaci, Strijelci i Djevice imaju najmanje napisanih kazni.

Naravno, ovo istraživanje je čista zanimljivost ali nebitno koji god znak da ste, na putu obratite pažnju na svoje postupke i uvijek budite odgovoran vozač.


IZVOR