Pocetna » Ljubav i Sex


Komplimenti koje voli da čuje svaka žena.




  Ocenite članak: 1
pregleda: 915
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-18


Čula je kako ima "lepe oči" ili "seksi usne" milion puta. Kao i one sirovije, tipa "lepa zadnjica". Ali onih kvalitetnih nikad nije dovoljno.

NJENU PAMET
Da žene ih, takođe, imaju. Žene su kreativne, one su šefovi kompanija, političari, matematičari. Šta god poželite, žene mogu da urade. Nažalost, mnogi muškarci kao da ne priznaju ovu činjenicu. Davanje komplimenata zbog njene pameti, visprenosti i ideja, načina na koji ona gleda stvari, značiće mnogo više nego da joj izrecitujete kako "izgleda fantastično" u svakoj haljini u koju se uvuče. Pokušajte da priznate kako je vaša dama inteligentna, to će joj mnogo više značiti.

LIČNA DOSTIGNUĆA
Žene pristupaju zadacima isto tako posvećeno kao muškarci i u mnogim slučajevima im je teže da ostvare svoje ciljeve. U društvu u kom dominiraju muškarci, gde žene još ne zarađuju iste plate ili dobijaju priznanja kao njihove muške kolege, veoma je važno da prepoznate kada su žene spremne da se popu na socijalnoj, ekonomskoj, profesionalnoj i / ili političkoj lestvici. To nije lako dostignuće. Dajte joj kompliment zbog ciljeva koje je postavila i postigla. Ona to zaslužuje.


NJEN STIL
Momci nemaju problem da kažu predmetu svojih ljubavnih interesa kako su seksi. Ono što su muškarci skloni da urade jeste da previde jedinstvenost njihove devojke. Odvojite vreme da primetite male stvari koje ona nosi, a čine njen specifični stil. Reći "Bejb, zadnjica ti izgleda savršeno u tim farmerkama" je podnošljivo. Ali, ako primetite kako njene minđuše izdužuju vrat ili cipele savršeno izduže nogu je mnogo efikasniji kompliment. To pokazuje da obraćate pažnju na nju. To pokazuje da priznajete sav trud koji ona ulaže da bi uklopila odevnu kombinaciju pre izlaska sa vama. Momci ne shvataju koliko je to teško; sve što oni moraju da urade je je da nabace lepu košulju i farmerke.

NAČIN NA KOJI ONA VODI RAČUNA O VAMA
Ovo je veoma važno. Previše puta, momci uzimaju zdravo za gotovo stvari koje žene rade za njih po kući. Ona kuva za vas, pere vaš veš, skuplja razbacane čarape... U suštini, ona menja svoj način života da bi se muškarac osećao udobno.



NJENO RODITELJSTVO
Od žena je jednostavno očekuje da budu dobri roditelji. Muškarci zaista ne shvataju koliko dobra majka mora da radi sa detetom. Trudnice ih nose u sebi devet meseci, za vreme kojih im sva energija odlazi na razvijanje tog malog živog bića u stomaku. Kada se dete rodi, ono nastavlja da troši energiju svoje majke na svaki mogući način. Kako dete raste, mama je uvek tu. Biti majka je posao koji traje 24 sata, a većina modernih mama mora da se nosi i sa profesionalnim životom povrh toga. Muškarci nikada ne mogu potpuno da shvate šta zapravo znači biti dobra majka, ali mogu da joj pokažu da cene koliko ona ulaže truda.