Pocetna » Sport


Konačno - Mihina promocija u ponedeljak!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 780
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-05-18


Problem oporezivanja konačno je prevaziđen, Siniša Mihajlović i definitivno dolazi na klupu ''Orlova'', a konačan dogovor postignut je danas u Staroj Pazovi. Promocija u ponedeljak, okupljanje reprezentativaca dan kasnije.



Više nema prepreka da Siniša Mihajlović bude promovisan u selektora reprezentacije Srbije!

Posle današnjih pregovora u Staroj Pazovi, svi detalji su dogovoreni, a javnosti će biti prezentirani u ponedeljak, kada je zakazana promocija.

Posle današnjih pregovora, čelnici FSS Tomislav Karadžić i Zoran Laković i novi selektor Siniša Mihajlović otputovali su u Minhen, gde će u subotu uživo gledati finale Lige šampiona Bajern - Čelsi.

Po njihovom povratku, u ponedeljak će najpre biti održana sednica Izvršnog odbora, kada će dogovor biti i ozvaničen, ali je zbog promocije Mihajlovića okupljanje reprezentativaca pomereno za utorak, umesto u ponedeljak, kako je bilo planirano.

Ipak, najvažnije je da je ''goruće'' pitanje izbora selektora nacionalnog tima konačno rešeno, a debi na klupi ''Orlova'' Mihajlović će imati 26. maja u prijateljskom susretu sa Španijom u Sent Galenu.