Pocetna » Film


Konačno službeno poznato u kojem Marvelovom filmu glumi Vin Diesel




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1066
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-18

Slike iz Konačno službeno poznato u kojem Marvelovom filmu glumi Vin Diesel Slike iz Konačno službeno poznato u kojem Marvelovom filmu glumi Vin Diesel


Zvijezda franšiza Riddick i Brzi i žestoki Vin Diesel već nas dulje vrijeme voli podsjećati da će ostvariti jednu od uloga u nekom od Marvelovih filmova, a sad je konačno i službeno poznato da je riječ o Guardians of the Galaxy!



Mnogi su nagađali kako je riječ o Grootu, 'drvolikom' članu superheroja poznatih kao Guardians of the Galaxy, a sada konačno možemo odahnuti: Vin Diesel će mu stvarno posuditi glas. Kako Groot nije (čovjek) od mnogo riječi fanovi su se odmah počeli šaliti kako možda neće reći više od jedne riječi u cijelom filmu. I nisu bili daleko od istine.

Glumac se ponovno okrenuo svojoj službenoj Facebook stranici na kojoj s fanovima dijeli sva svoja razmišljanja: "Otac me naučio da ne postoje male uloge, samo 'mali' glumci. Možda imam samo jednu rečenicu u filmu, ali to ništa ne znači. Potrudit ću se da bude najbolja što može!"



Ukoliko je riječ o samo jednoj rečenici onda još uvijek čekamo nešto veliko kako nam je sam Vin Diesel obećao prije nekih mjesec dana u jednoj od izjava : "Moram vam priznati kako je riječ o nečemu totalno velikom, ne smijem otkrivati detalje, ali bit će kao spajanje više brendova. Ne bih išao u dubinu, ali nešto odlično se sprema!"

Guardians of the Galaxy se može pohvaliti impresivnom glumačkom ekipom: tu su Chris Pratt (Peter Quill/Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Dave Bautista (Drax the Destroyer), Michael Rooker (Yondu), Benicio Del Toro (The Collector), Lee Pace (Ronan the Accuser), Karen Gillan (Nebula), John C. Reilly (Rhomman Dey) i Glenn Close (Nova Prime).

Režije i scenarija primio se James Gunn (Slither, Zora živih mrtvaca), a film bi u kina trebao stići u kolovozu 2014. godine.


IZVOR