Pocetna » Film


"Kuća od karata" dobila petu sezonu, ostala bez tvorca serije
  Ocenite članak: 0
pregleda: 505
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-01-31


Netflix je objavio kako je odobrena još jedna sezona popularne serije, ali na njoj neće raditi Beau Willimon


Ususret četvrtoj sezoni serije Kuća od karata, internetski streaming servis Netflix objavio je kako su odobrili i petu sezonu hvaljene serije, koja nas čeka 2017. godine. No nova će sezona nastaviti bez svog tvorca, izvršnog producenta i showrunnera Beaua Willimona, koji napušta seriju.

"Netflix i MRC duguju puno toga Beau Williamonu radi njegove snažne vizije Kuće od karata tijekom prve četiri sezone.", objavila je tvrtka u pisanoj izjavi. "Kao scenarist nominiran za Oskara, prvi je puta zakoračio u televizijski svijet i stvorio napetu i kritički prihvaćenu seriju, stvorivši si tako mjesto u televizijskoj povijesti. Producenti, postava i filmska ekipa žele Beau sve najbolje u nadolazećim kreativnim avanturama."Što se točno dogodilo između Willimona i Netflixa nije poznato, a još mu nije pronađena ni zamjena.

Kuća od karata, u kojoj glavne uloge imaju izvrsni Kevin Spacey i Robin Wright, bili su ključan projekt za Netflix, serija koja je internetski streaming servis stavila u igru kao igrača sa originalnim serijama i kandidata za osvajanje nagrada.

Četvrta sezona na Netflixu će biti dostupna 4. marta.


IZVOR