Pocetna » Film


Lady Gaga oduševila u "Američkoj horor priči"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1214
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-10-08


Ryana Murphyja je Lady Gaga toliko oduševila svojom izvedbom u 5. sezoni serije da ju je pozvao da se vrati i u idućoj


Peta sezona serije strave Ryana Murphyja i Brada Falchuka, Američka horor priča, obilježena je velikom najavom kako će pop superzvijezda Lady Gaga odigrati jednu od glavnih uloga sezone.

Nitko se uistinu nije čudio tome izboru, štoviše ako bi u kojem serijalu Lady Gaga mogla započeti svoju karijeru to je upravo ovaj s nizom bizarnih likova i zastrašujućih scena. Pjevačica će u 5. sezoni odglumiti ulogu grofice Elizabeth, koja stoji na čelu hotela Cortez u kojem će se odvijati radnja serije i po kojem sezona nosi podnaslov Hotel.



No, čini se kako je pjevačica svojim glumačkim sposobnostima oborila showrunnera Ryana Murphyja s nogu. Uoči same sinoćnje premijere nove sezone, javno i preko Twittera Murphy je pozvao Lady Gagu da se vrati i u idućoj sezoni.

Na njezin odgovor možda ćemo morati još počekati, a kako se pjevačica snašla u svijetu glume provjerite sami.

U novoj sezoni nećemo više gledati favorita publike, glasovitu glumicu Jessicu Lange, ali ponovno se vraća dobro poznata postava uz ponekog novog glumca: Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Wes Bentley, Matt Bomer, Chloë Sevigny, O’Hare, Cheyenne Jackson, Evan Peters i Finn Wittrock.

"Američka horor priča: Hotel", odnosno 5. sezona, započela je 7. oktobra na FX-u.


IZVOR



0   Spam
Vagabond83   (2015-10-15 0:25 AM) [Sadrzaj]
Koga?