Pocetna » Film


Lažni policajci, ali nevolje prave




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1195
Dodao/la: Gale
datum: 2014-09-17

Slike iz Lažni policajci, ali nevolje prave Slike iz Lažni policajci, ali nevolje prave Slike iz Lažni policajci, ali nevolje prave


Rajan i Džastin odlučuju da na maskenbal odu kao policajci. Postaju senzacija u kraju i ne žele da skinu uniforme sve dok ne naiđu na prepreke – kriminalce, gangstere i korumpirane detektive! U srpske bioskope komedija „Hajde da budemo panduri“ stiže 23. oktobra.

Kada policijske uniforme koje su obukli zbog maskenbala u kraju najboljim prijateljima, Rajanu (Džejk Džonson) i Džastinu (Dejmon Vajans Mlađi), donesu (lokalnu) slavu i poštovanje poželeće da se žurka nikada ne završi.



Shvataju da im te uloge savršeno odgovaraju i u stvarnosti i nastavljaju da vode živote kostimirani u policajce.

Međutim, kada se ovi novopečeni „heroji“ suoče sa činjenicom da takav život nije nimalo lak i odjednom budu okruženi kriminalcima, gangsterima i korumpiranim detektivima, primorani su da svoje policijske značke sa „ibeja“ ostave po strani.



U komediji Hajde da budemo panduri (Let's Be Cops) osim Džonsona i Vajansa Mlađeg koji su sarađivali u seriji Nova devojka (New Girl) igraju i zvezda serije Vampirski dnevnici (The Vampire Diaries) Nina Dobrev, Rob Rigl, Endi Garsija i drugi.



Film Luka Grinfilda biće prikazan tokom revije filmova „Blokbaster“ koja će se održati u Beogradu, Novom Sadu i Nišu od 17. do 21. septembra.

Na repertoaru domaćih bioskopa, međutim, biće od 23. oktobra, najavila je distributerska kuća „Megakom“.


IZVOR