Pocetna » Film


Lepotica u hororu: Salma Hajek uskoro snima u Beogradu
  Ocenite članak: 0
pregleda: 388
Dodao/la: Gale
datum: 2013-07-25

Slike iz Lepotica u hororu: Salma Hajek uskoro snima u Beogradu


Samo što ispratimo jednu veliku holivudsku zvezdu, stiže nova. Prelepa Salma Hajek za deset dana stiže u Srbiju gde će snimati horor film „Everli“ američkog reditelja Džoija Linča, koji će se tokom leta snimati u Beogradu.- Filmska priča se bazira na klaustrofobičnoj atmosferi. U jednoj sobi se odvija psiho-triler priča. U prostoriji, odnosno u svom stanu je Salma Hajek. Zatvorena unutra, brani se od ubica koje je njen bivši muž poslao da je ubiju. On je mafijaški bos željan prolivanja krvi svoje bivše žene - saznaje „Blic“ od uzvora bliskog produkciji.

Umesto Salme, uplašenu bivšu mafijašku ženu je prvobitno trebalo da glumi Kejt Hadson.

Salma Hajek karijeru je započela u rodnom Meksiku, gde je veliku popularnost stekla ulogom u uspešnoj meksičkoj telenoveli. Sa 25 godina preselila se u Los Anđeles gde je pohađala školu glume, da bi četiri godine kasnije dobila ulogu u filmu „Desperado“, kojim je počela i njena holivudska karijera.

Inače, Salma je i prijateljica reditelja Emira Kusturice. Pre dve godine trebalo da je igra u Kusturičinom filmu „Pančo Vilja” sa Džonijem Depom, ali je Kusturica odustao od tog filma.


IZVOR


0   Spam
KeX   (2013-07-26 6:23 PM)
kad je ona Sara Jessica Parker ljepotica zashto i ova nebi bila ...  xd  dodushe ova je bila nekad ... :D