Pocetna » Film


Liam Neeson ponovno puca




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1594
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-10


U svojoj karakterističnoj ulozi Liam Neeson u novom akcijskom trileru "Run All Night" tamani zločince kako bi zaštitio svoga sina


Tek što je Taken 3, odnosno 96 sati: U bijegu, započeo svoj pohod na kino dvorane diljem svijeta dobivamo prvi pogled na novi akcijski triler s Liamom Neesonom. Treći nastavak Takena donosi novu priču o Bryanu Millsu, kojeg tumači Liam Neeson. Iako ovaj bivši agent CIA-e pokušava živjeti normalnim životom, odjednom se nađe u bijegu od policije kada mu namjeste ubojstvo žene.

U akcijskom trileru Run All Night glavnu radnju pokreće ostarjeli ubojica, a iako je i ovog puta Liam Nesson u glavnoj ulozi čovjeka od akcije koji kreće u ubilački osvetnički pohod, njegov životopis nije nešto čime se može ponositi.

Nekoć poznati ubojica, Jimmy Conlon, s nadimkom The Gravedigger (Kopač grobova) na koncu je svoje karijere koju je proveo radeći za mafijaškog šefa Shawna Maguirea. Otuđen od svoje obitelji i sina Mikea, pokuša se iskupiti za svoje životne prijestupe kada se Mike uvali u veliku nevolju. Spas za njegovog sina podrazumijeva suprotstavljanje dotadašnjem šefu Maguireu, a kako bi zaštitio svoga sina mora se oduprijeti nizu profesionalnih ubojica i pokvarenih policajaca koji su naručeni da ih uklone.

Run All Night je treća suradnja između Liama Nessona i redatelja Jaume Collet-Serra u istom žanru akcijskih trilera. Neeson je nosio glavne uloge i u redateljevim filmovima Ukradeni identitet 2011. te Non-Stop 2014. godine.

Scenarij za film je pripremio Brad Ingelsby, a u glavnoj ulozi uz Liama Neesona nalazi se Joel Kinnaman. U filmu ćete vidjeti i druga poznata lica poput Eda Harrisa kao mafijaškog bossa i Vincenta D’Onofria kao detektiva Hardinga. U sporednim ulogama su Genesis Rodriguez, Boyd Holbrook i glazbenik Common.

Za sve one koji se nisu zasitili Liama Neesona "Run All Night" dolazi u kina u travnju.


IZVOR



0   Spam
Maginja   (2015-01-14 4:36 PM) [Sadrzaj]
Super. :D