Pocetna »


Lizzy Caplan u filmu "Gambit" (Trailer)
  Ocenite članak: 0
pregleda: 576
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-11-22


Glumica Lizzy Caplan je u pregovorima za ulogu u superherojskom filmu Gambit, javlja Variety.

Zvijezda serije Doktori za seks, u kojoj je glumila Virginiju Johnson u sve četiri sezone, trebala bi imati glavnu žensku ulogu u Gambitu. Detalji oko njezine uloge zasad nisu poznati javnosti.


X-Men spin off Gambit u glavnoj, naslovnoj ulozi ima Channinga Tatuma kao mutanta koji može kontrolirati kinetičku energiju zbog čega, na primjer, od običnih igraćih karata može napraviti smrtonosni projektil. Za razliku od ostalih X-Men mutanata, Gambit nije nužno ni dobar ni loš, već uživa u svom svijetu punom kocke, alkohola i žena.

Gambit će biti samo još jedan u nizu Foxovih filmova o mutantima. Film će režirati Gore Verbinski, a u kinima ga očekujemo 14. veljače 2019. godine. Gambit se već pojavio u filmovima u X-Menu i to u nastavku iz 2009. godine, X-Men Origins: Wolverine, no tada ga je utjelovio drugi glumac, Taylor Kitsch. Samostalni Gambit film je već neko vrijeme u planu, a kao redatelji su se prije Verbinskog spominjali Doug Liman i Rupert Wyatt.


Lizzy Caplan smo, osim u hvaljenoj spomenutoj seriji Doktori za seks, mogli gledati u nekoliko hit filmova poput Cloverfield, 127 sati, Majstori iluzije 2 i Tajna veza. Uskoro ćemo je gledati u mini seriji, ratnoj drami Das Boot i u SF trileru Extinction u kojem ima glavnu ulogu uz Michaela Penu. Početkom prosinca u kina stiže biografska komedija The Disaster Artist Jamesa Franca u kojoj glumi samu sebe.IZVOR