Pocetna » Estrada i Tv


Ljubav i dalje cveta! Kaja: Džunior Džek me tretira kao princezu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 809
Dodao/la: Mina
datum: 2011-10-25



- Uživam u putovanjima sa Džuniorom jer se uvek odlično provedemo. Džunior Džek obožava Veneciju, jer je poreklom Italijan. Obišli smo sve veće znamenitosti, a posebno mi se svidela vožnja venecijanskim kanalima dok nam je gondolijer pričao o istoriji grada. Tokom zime ćemo posetiti još nekoliko destinacija. Među njima su Maldivi i Indija. Divno je pored sebe imati čoveka koji vas tretira kao princezu, baš kao što to Džek radi.- kaže zaljubljena Kaja i dodaje:

- Imamo običaj da barem jednom mesečno otputujemo negde zajedno, pa smo se odlučili za Veneciju, nakon Ibice i Brisela. Džunior Džek je strastveni ljubitelj putovanja, a posebno sam srećna što nijedan kofer ne pakuje bez mene. Nigde ne ide bez svoje drage- kroz smeh kaže pevačica.


Ovaj par upoznao se pre nekoliko godina na snimanju emisije "Operacija trijumf", a ljubavnu romansu započeli su pre mesec dana preko Fejsbuka. Kaja je nakon noći provedenih u razgovorima sa Džuniorom preko Skajpa i Fejsbuka, spakovala kofere i zaputila se kod slavnog di-džeja u Brisel. Od tada se ne razdvajaju, a iako su mnogi predviđali brzi krah ove veze, ona je sve ozbiljnija.