Pocetna » Ljubav i Sex


LJUBAVNE VEZE: Ko je s kim u “Survajveru” (VIDEO)




  Ocenite članak: 2
pregleda: 854
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-17


Mala retrospektiva dosadašnjih muvanja, flertovanja i "Survajver" afera. U glavnim ulogama: Aleksandra, Radovan, Ognjen, Stanija, Maja, Vlada, Ava

Na obalama daleke Kostarike rođene su nove ljubavi. Pa i ako su učesnici VIP ”Survajvera” tamo otišli da preživljvaju, to im je na kraju bilo manje važno od toga ko je sa kim završio u vezi i ko se kome sviđa.

Telegraf predstavlja malu retrospektivu dosadašnjih muvanja, flertovanja i spekulacija o tome ko je završio u čijem naručju. U glavnim ulogama: Aleksandra, Radovan, Ognjen, Stanija, Maja, Vlada, Ava…

Hrvatski mister Radovan Stošić prošle nedelje ispao je iz takmičenja baš zbog ljubavi prema Makedonki Aleksandri Nakovoj:

- Bio sam pored Aleksandre, bila je to prva noć, bilo je malo hladnije. Ja sam je zagrlio i grejao je, spavali smo jedan do drugoga – rekao je Radovan Stošić.

U sledećim danima “Survajvera” bilo je i grljenja i ljubljenja, pa su Radovan i Aleksandra ponudili gledaocima pravu romansu pred kamerama, a kolegama ljubavnu sapunicu uživo.

Ipak, parovi su manje primetno nastajali i sa svih strana na Kostariki. Srpski rukometaš Ognjen Kajganić u hladnim noćima grejao je 15 godina mlađu Maju Lenu Lopatni.

Ognjen i Maja nastavili su druženje i nakon “Survajvera”. Sve češća druženja i u Zagrebu i u Beogradu mediji su iskoristili za spekulacije da između njih ima mnogo više od prijateljstva, iako potvrdu za sada njih dvoje nisu dali.


I Sebastian je dokaz za to da je ljubav prevrtljiva stvar.

- Zaljubljivanje je jedna stvar koju ne možeš kontrolisati, ja tu ne mogu ništa učiniti, ali ja imam kući nekoga koga jako volim i ko me čeka – rekao je tada Sebastian, ali prekinuo je vezu čim se vratio iz “Survajvera”.

Muškarac koji je najviše uzavreo žensku krv na ostrvu je Vlada Vuksanović. Pričalo se da je na Vladu bacila oko Stanija, pa da se s Radovanom potukao zbog Aleksandre, a najnoviji trač ga veže za pevačicu Natašu Bekvalac, sestru Vladine koleginice Kristine iz “Survajvera”. Ali, kad se spominje Vlada, najviše se ozari lice Ave Karabatić.

- On je moj car kao što sam ja njegov avatar – kaže Ava.

A takmičari su prvo mislili da ne znaju da zapale vatru…


0   Spam
Xardas   (2012-07-20 8:53 PM) [Sadrzaj]
%)