Pocetna » Film


Lov na predsjednika SAD-a počinje




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1016
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-07


U novom traileru za "Big Game" vidimo kako se Samuel L. Jackson udružuje s dječakom i bježi od terorista


Stigao je najnoviji trailer za pustolovnu komediju Big Game. Čini se kako od britansko-finske suradnje, uz režiju finskog redatelja, možemo puno toga očekivati jer su kritičari nakon premijere na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu film opisali kao iznimno zabavan i vrlo zaigran.

Scenarist i redatelj filma je Jalmari Helander, a iako je veliki dio glumaca iz Finske, u Big Gameu ćemo vidjeti i mnoštvo holivudskih zvijezda. Osim predsjednika SAD-a kojeg glumi Samuel L. Jackson, u filmu ćemo vidjeti i Jima Broadbenta, Victora Garbera, Felicity Huffman te Raya Stevensona.

Radnja filma se odvije duboko u šumama Finske gdje Oskari, bojažljivi 13-ogodišnjak, lutajući šumom naiđe na misterioznu kapsulu za spašavanje. Pokaže se da je to ni manje ni više nego kapsula američkog zrakoplovstva u kojoj dječak pronađe stisnutog i natučenog predsjednika SAD-a. Predsjednika naganjaju teroristi koji ga hoće oteti ne prezajući ni od čega, a na Oskariju je da mu pomogne izvući živu glavu.
Iako je datum finske premijere zakazan za 25. ožujka ove godine, ostaje nepoznanica kada će se i hoće li se film prikazivati u svjetskim kinima .


IZVOR