Pocetna » Zanimljivosti


Ludorije u prvom traileru novog Jackass filma




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1704
Dodao/la: Orion
datum: 2013-08-11

Slike iz Ludorije u prvom traileru novog Jackass filma


Gotovo 13 godina ekipa Jackassa svojim ludorijama uveseljava brojno gledateljstvo. Neki će reći da ono što ova hrpa ‘kretena’ radi nije originalno ni zabavno, već je štoviše, dno televizijskog programa i trebalo bi se pod svaku cijenu zabraniti. Mi, pak, mislimo da je Jackass institucija, show uz koji se tih ranih 2000-ih odrastalo i sazrijevalo, pogotovo u našim krajevima, gdje je sav taj moderni, ‘zapadni’ pristup televiziji, bio za mnoge prilično velika nepoznanica.



No zamor materijala, nedostojne kopije i problemi unutar same ekipe, pretvorili su ovaj zabavni, gotovo sado-mazohistički show, u jednu ružnu otimačinu novca od nabrijanih fanova. Vidjelo se na licima Bama Margere, Chrisa Pontiusa i ostatka ekipe, da duše u njihovom ‘poslu’ više nema. Zamjerali su i Johnnyju Knoxvilleu, neslužbenom vođi i idejnom začetniku emisije, što veći dio zarade ide upravo njemu, a nakon što je 2011. u prometnoj nesreći poginuo Ryan Dunn, svojevrsna duša ekipe, cijela se ova priča raspala kao kula od karata. Zadnji film je izašao 2010., te ga je većina gledatelja prihvatila kao konačni kraj serijala. Ali…

Johnny Knoxville is back! Jackass Presents: Bad Grandpa četvrti je u nizu dugometražnih kino filmova, a u njemu se neće pojaviti nitko od standardne Jackass ekipe, osim Knoxvillea (i redateljsko-scenarističkog dvojca Tremaine – Lacy), i to u jednoj od svojih najpoznatijih uloga, onoj 86-godišnjeg veterana, prostaka i općenito zajebanog starca, Irvinga Zismana.


Dakle, stari Irving mora odvesti svojega 8-godišnjek unuka Billya preko cijelog SAD-a kako bi se ovaj mogao susresti sa svojim ocem. Usput će se njih dvojica naći u cijelom nizu zanimljivih i u svakom pogledu pretjeranih nepodopština i skečeva, s jednim jedinim cijelem: provokacijom slučajnih prolaznika. Hoće li to na kraju biti smiješno ili ne, vidjet ćemo već 25. oktobra, a moramo priznati da je zadnji skeč iz trailera, u kojem se izruguju dječjim izborima ljepote, vrhunski materijal!



IZVOR



+1   Spam
darezli   (2013-08-12 1:33 PM) [Sadrzaj]
hahahah ne mogu da verujem koj ludaci :D

0   Spam
Stex96   (2013-08-12 11:20 AM) [Sadrzaj]
Kakvi ludaci :D

0   Spam
IntimenFrizuren   (2013-08-11 9:31 PM) [Sadrzaj]
stari dobri frikovi