Pocetna » Estrada i Tv


Madona objavila šest novih pesama i najavila izlazak albuma




  Ocenite članak: 0
pregleda: 977
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-26


Pevačica Madona (Madonna) izbacila je nedavno šest novih pesama koje će se naći na njenom albumu Rebel čije je objavljivanje najavljeno za 10. mart sledeće godine.


U pitanju su numere „Living for Love“, „Devil Pray“, „Ghosttown“, „Unapolegetic Bitch“, „Illuminati“ i „Bitch I'm Madonna“ koju izvodi sa Niki Minaž (Nicki Minaj). Produkciju za šest objavljenih pesama radili su Kanje Vest (Kanye West) i Diplo. Početkom decembra na internetu se pojavilo nekoliko demo verzija pesama sa novog albuma što je Madona prokomentarisala kao oblik terorizma. Kao odgovor na zlupotrebu njenog rada, na svojoj zvaničnoj stranici najavila je predstojeći album i objavila šest novih pesama.
„Nadala sam se da ću predstaviti publici svoj novi singl „Living For Love“ na dan zaljubljenih i da ću ostatak pesama objaviti na proleće. Više bih volela kada bi moji fanovi odlušali konačne verzije pesama umesto nepotpunih koje kruže internetom. Ovih šest numera smatrajte kao Božićni poklon“, objašnjava Madona.

Na albumu Rebel sarađivala je sa britanskim producentom Sophie, sastavom Blood Diamonds i muzičarom Arielom Rozenbergom (Ariel Marcus Rosenberg) poznatijem kao Ariel Pink.


IZVOR