Pocetna » Film


Magic Mike se vratio!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1789
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-05


Stigla je prva video najava za nastavak filma 'Čarobni Mike' sa Channingom Tatumom u glavnoj ulozi


Channing Tatum izgleda odlučno u prvom teaser traileru za Magic Mike XXL.

Glumac je jučer svratio u The Ellen DeGeneres Show kako bi predstavio prvi najavni video za nadolazeći film u kojem upravo on ima glavnu ulogu, pokazujući svoje plesne pokrete u nekakavoj garaži, u pauzi od teškog posla.

Većina trailera pokazuje Tatuma koji pleše na ritmove pjesme Pony od Ginuwinea. Matthew McConaughey i Alex Pettyfer neće se vratiti u nastavku no Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez i Gabriel Iglesias repriziraju svoje uloge iz prvoga dijela.



Original je postao neočekivani hit kada je izašao 2012. godine, zaradivši 167 milijuna dolara diljem svijeta i to na budžetu od samo 7 milijuna. Steven Soderbergh je režirao prvi film dok se redateljske palice za nastavak primio originalni producent Greg Jacobs, napravivši film prema scenariju koji su zajednički napravili Tatum i Reid Carolin.

Priča uključuje putovanje od Tampe do Myrtle Beacha gdje momci odlaze na stripersku konvenciju. Amber Heard, Michael Strahan, Donald Glover, Jada Pinkett Smith, Elizabeth Banks i Andie MacDowell su također dio glumačke ekipe.

Magic Mike XXL će u kina uplesati prvog dana srpnja ove godine.


IZVOR