Pocetna » Zanimljivosti


Majka izgladnjuje ćerke zbog takmičenja lepote!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 813
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-29


"Ponekad sam baš gladna", rekla je osmogodišnja devojčica Ever Rous koja je zbog takmičenja u rijaliti programu "Princeze i dijademe" morala na rigoroznu dijetu.

Majka dve tamičarke na Izboru lepote, priznala je kako je ćerkama ograničila ishranu da bi povećala njihove šanse da pobede. Ever Rous (8) i njena mlađa sestra Andriana (4) morale su da gladuju da bi mogle da obuku haljine koje je majka za njih spremila i oduševe sudije.
"One ne mogu dobiti dobre ocene, ako im haljina ne stoji kao salivena", objasnila je ova nesavesna majka, koja se posle prikazivanja emisije našla na meti kritika.

Ipak, ona smatra da je njena odluka da ćerkama uvede dijetu ispravna, jer je, kako je rekla, konkurencija jaka i zato njene devojčice moraju da budu savršene.
"Svakodnevno sam kontrolisala šta jedu. Nekoliko nedelja pre početka tamičenja lagano sam im smanjivala porcije, i izbacivala iz ishrane hranu koja goji. Naravno, vodila sam računa o tome koliko je kalorija neophodno da unesu dnevno".

Ovako je majka predstavila plan ishrane koji je sastavila za ćerke, a evo kako su devojčice doživele torturu izgladnjivanja.
"Mama mi je objasnila da moram da pazim šta jedem ako mislim da obučem predivnu haljinu za takmičenje. Nisam mogla jedem sve što volim, a ponekad sam baš bila gladna. Mama mi je rekla da moram da podnesem neku žrtvu ako mislim da pobedim", ispričala je osmogodišnja Ever Rouz.

Mlađa Andriana, koja sa svoje četiri godine teško i da shvata na kakvo takmičenje lepote ju je majka prijavila, svakog dana jela je salatu, dok je čežnjivo gledala u omiljnu pitu koju nije smela ni na pipne. Međutim,do takmičenja nije uspela dovoljno da smrša kako bi obukla malenu haljinu, pa je majka bila prilično nervozna zbog toga.
"Uradiću sve što je potrebno da moje ćerke dospeju tamo gde treba da budu - na tronu lepote", rekla je majka ove dve devojčice.