Pocetna » Film


Male tajne Holivuda: Ljubavni parovi za koje nikada niste čuli
  Ocenite članak: 0
pregleda: 367
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-20


Problematični glumac Čarli Šin poznat je po tubulentnim brakovima, situacijama sa konzimiranjem narkotika i vezama sa porno zvezdama, ali sigurno niste znali da se u mladosti zabavljao sa Vinonom Rajder i Robin Rajt Pen. Otkrijte koje slavne ličnosti su bile u tajnim ljubavnim vezama o kojima niko nije čuo.

1) ČARLI ŠIN I VINONA RAJDERNe samo da se zabavljao sa Vinonom Rajder, Šin joj je izabrao prezime.
Vinona Rajder je rođena kao Vinona Horovic, ali njeno prezime nije bilo atraktivno holivudskim agentima i filmadžijama.

Jedne večeri dok su u kafiću slušali bend "The Doors" i njihovu čuvenu numeru "Riders on the Storm", Šin je predložio Vinoni da promeni prezime u Rajder. Poslušala ga je i postala poznata.

2) ČARLI ŠIN I ROBIN RAJT PENPrelepa glumica poznata je po braku sa slavnim Šonom Penom, ali malo ko zna da je kao tinejdžerka bila u ljubavnoj vezi sa Šinom. Njemu je bilo 16 godina, a njoj 15.

3) HARISON FORD I MINI DRAJVERPre nego što se zaljubio u sadašnju suprugu Kalistu Flokhart, junakinju mega-serije "Ali Mekbil", slavni glumac se tokom 2001. godine kratko zabavljao sa koleginicom Mini Drajver.

4) DŽESIKA ALBA I MARK VOLBERGJedna od najatraktivnijh glumica Holivuda Džesika Alba zaljubila se 2003. godine u Marka Volberga, glumca koji je bio dva puta nominovan za Oskara i nekadašnjeg repera poznatog kao Marki Mark.

Svoju ljubav su vešto skrivali od javnosti, dok nisu uhvaćeni da luduju na novogodišnjem partiju.

5) KLER DEJNS I MET DEJMONDok su snimali "The Rainmaker" 1997. godine, Kler Dejns i Met Dejmon su se prvi put poljubili na filmu.
Dopalo im se i iskra je planula. Ali se ugasila čim je snimljena poslednja klapa.

6) DANIJEL KREJG I KEJT MOSPoznato je da glumci "trzaju" na modele, pa ni Danijel Krejg nije odoleo Kejt Mos. Nakon što je snimio film Sylvia sa Gvinet Paltrou 2004. godine, kratko se zabavljao Mosovom.

Par se upoznao posredstvom zajedničkih prijatelja, Gvinet Paltrou i Risa Ifansa, a postali su bliski kada se Krejg ponudio da popularnoj manekenki daje časove glume. Tada su oboje izašli iz dugih veza jer je on početkom godine raskinuo sedmogodišnju romansu sa Hejke Makaš, a Kejt je ostavila svog publicistu Džefersona Heka s kojim ima jednogodišnju ćerku Lilu Grejs.

7) DANIJEL DEJ LUIS I DŽULIJA ROBERTSSlavni glumci imali su tajnu romansu 1995. godine.

Robertsova je tada bila pred udaju za muzičara Lajla Loveta, a komšije su često viđale Luisa kako ulazi i izlazi iz zgrade u kojoj je glumica živela.


IZVOR