Pocetna » Film


Marion Cotillard u "Assassin's Creedu"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 413
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-15


Michaelu Fassbenderu se pridružila i Marion Cotillard u ekranizaciji popularne računalne igre "Assassin's Creed"

Polako, ali sigurno film Assassin's Creed ide prema naprijed. Iako je već dugi niz godina prošao u planiranju filma, a početak produkcije je još prilično daleko, dobre vijesti su za sve obožavatelje one računalne igre da se od filma definitivno ne odustaje.Najnoviji naslovi vezani uz Assassin's Creed smještaju Marion Cotillard u središte zbivanja. Naime, talentirana glumica šarolikog opusa je potpisala ugovor za jednu od vodećih uloga u filmu. Doduše, prema izvještavanju Deadlinea iz New Regencyja i Ubisofta još uvijek nisu spremni otkriti koju će Cotillard ulogu preuzeti.

Zanimljivost koja povezuje trojku Assassin's Creeda, redatelja Justina Kurzela i glumce Michaela Fassbendera te Marion Cotillard, njihova je prethodna suradnja.
Naime, u istoj formaciji trojac je surađivao na još jednom povijesnom filmu, iako s manje fantastičnih primjesa, a više u znaku književnog klasika, filmu Macbeth. Ekranizacija Shakespeareove drame Macbeth očekuje se u kinima krajem ove godine, iako točan datum još nije određen.

Početak produkcije na Assassin's Creedu je planiran krajem godine, odnosno ove jeseni. Film bi trebali gledati u kinima, ako sve nastavi ići prema rasporedu, 21. prosinca sljedeće godine.


IZVOR