Pocetna » Film


Marion Cotillard u "Assassin's Creedu"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 954
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-15


Michaelu Fassbenderu se pridružila i Marion Cotillard u ekranizaciji popularne računalne igre "Assassin's Creed"

Polako, ali sigurno film Assassin's Creed ide prema naprijed. Iako je već dugi niz godina prošao u planiranju filma, a početak produkcije je još prilično daleko, dobre vijesti su za sve obožavatelje one računalne igre da se od filma definitivno ne odustaje.



Najnoviji naslovi vezani uz Assassin's Creed smještaju Marion Cotillard u središte zbivanja. Naime, talentirana glumica šarolikog opusa je potpisala ugovor za jednu od vodećih uloga u filmu. Doduše, prema izvještavanju Deadlinea iz New Regencyja i Ubisofta još uvijek nisu spremni otkriti koju će Cotillard ulogu preuzeti.

Zanimljivost koja povezuje trojku Assassin's Creeda, redatelja Justina Kurzela i glumce Michaela Fassbendera te Marion Cotillard, njihova je prethodna suradnja.
Naime, u istoj formaciji trojac je surađivao na još jednom povijesnom filmu, iako s manje fantastičnih primjesa, a više u znaku književnog klasika, filmu Macbeth. Ekranizacija Shakespeareove drame Macbeth očekuje se u kinima krajem ove godine, iako točan datum još nije određen.

Početak produkcije na Assassin's Creedu je planiran krajem godine, odnosno ove jeseni. Film bi trebali gledati u kinima, ako sve nastavi ići prema rasporedu, 21. prosinca sljedeće godine.


IZVOR