Pocetna » Film


Marvel navodno nudi nazad ulogu Wolverine-a Hugh Jackman-u




  Ocenite članak: 0
pregleda: 701
Dodao/la: Nutella92
datum: 2019-10-25


Postoji puno velikih pitanja oko toga kako će Marvel dovesti X-Men ekipu u MCU. Jedna od najvećih stvari je kako će se nositi sa Wolverine-om? On je najikoničniji član tima, tako da možete da se kladite da je on prioritet za studio, ali biće teško ponovo povezati Logana sa drugim glumcem kada je performans Hugh Jackmana i dalјe toliko svež u glavama lјudi i toliko cenjen. Jedan odgovor bi onda bio da se Jackman vrati, a čini se da se Marvel možda i tome nada.

TVO Lords of the Long Box podelio je svoje najnovije donošenje vesti pre svih na YouTube-u, izveštavajući da Jackman ostaje Marvelov izbor broj jedan za njihovog Wolvie-a. Iako nam je australijska zvezda nekoliko puta rekla da se penzionisao zauvek, studio ga očito još uvek produžava poziv za povratak. Kao što doušnik kaže: "Hugh Jackman-ov je deo da odbije. Oni mu ostavlјaju vrata otvorena."


Razgovor o Jackman-ovom repriziranju njegove uloge je povezan sa glasinama od istog izvora da je Wolverine protiv Hulk-a film u radovima. To još treba da se potvrdi, ali glumac je u prošlosti rekao da je nekada sanjao da se bori protiv Hulk-a na velikom ekranu i čak je priznao da mu je vest o tome da je Marvel dobio X-Men prava dala pauzu za razmišlјanje. Međutim, čini se čvrstim u svojoj odluci da adamantijum kandže više neće vaditi, čak ni za crossover sa Deadpool-om.

Tako rečeno, „We Got This Covered“ ranije su izvestili da Marvel želi svejedno da primi Jackman-a u MCU. Čak i ako je završio kao Wolverine, tada bi moglo da bude prostora da preuzme drugu ikoničnu ulogu stripa, poput Doctor Doom-a. Ali čini se da je sve na samom glumcu da odluči da li želi ponovo da igra u Marvel-ovom univerzumu ili ne.



IZVOR