Pocetna » Film


Matthew McConaughey ponovo u formi




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1133
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-21

Slike iz Matthew McConaughey ponovo u formi


Matthew McConaughey je glumac na koga smo navikli da je u top formi, da su mišići zategnuti, a da žene upravo zbog toga za njim uzdišu! Fotografije koje nam stižu iz Nju Orleansa pokazuju da je McConaughey ponovo u svojoj staroj formi. Dobro, ne u potpunosti, ali je na dobrom putu da bude!

O čemu se zapravo radi? Prošle jeseni on je za potrebe filma The Dallas Buyer’s Club morao da oslabi nešto više od 17 kilograma da bi što bolje dočarao lik čoveka koji je oboleo od AIDS-a. Kako je avgusta meseca rekao za Us Weekly trudio se da na što bolji način dočara lik Ron Woodruff-a, smrtno obolelog od side i zbog toga je bilo važno da izgubi tolike kilograme: “Bilo mi je potrebno da oslabim da bih što bolje prezentovao čoveka koji je toliko bolestan, a povrh svega, to je moj posao i više je to stvar psihe, a ne fitičkog stanja”, rekao je McConaughey.

No, kako smo već napisali, u sredu se, na snimanju svog novog filma True Detectives, pojavio u dobroj formi i upravo zbog filma morao je da povrati kilograme, ali i mišiće koje je pre toga izgubio.


IZVOR