Pocetna »


Michael B. Jordan i Donald Glover će možda biti deo glumačke ekipe filma Black Panther 2




  Ocenite članak: 1
pregleda: 949
Dodao/la: Casper
datum: 2018-05-30


Iako Marvel Studios nije zvanično najavio da se Black Panther 2 dešava, to je i više nego izvesno. Čini se da su svi zajedno u Coogler-u sa Kevin Feige, što ukazuje na to da će možda čekati da nastave sa nastavkom sve dok Coogler to ne uradi. Tamo gde priča može potencijalno da ide je vrlo nejasna i ostaće sve dok Avengers 4 ne dođu do bioskopa, ali nastavak možda oformljuje još jednu zvezdu ekipe.

Metro.co.uk izveštava da su njihovi izvori eksluzivno podelili sa njima da se Coogler jako trudi praveći nastavak i već je stvorio niz novih likova. Rečeno im je da Coogler ima "neformalne razgovore" sa Donaladom Gloverom o tome da preuzme jednu od uloga, i ne samo to, nego kažu da se govorilo i o povrataku Michaela B. Jordan-a kao Killmonger-a. Sve ovo trebalo bi uzeti sa određenom dozom rezervisanostiu i pokrenuće neka intrigantna pitanja ako se dokaže da su istinite.

Počevši od mogućeg igranja uloge Donalda Glovera u Black Panther-u 2, lako je razumeti zašto bi Coogler želeo da ga baci. Gloverova zvezda nikad nije jače sijala nego što je to sada zahvaljujući Atlanta, njegovom muzičkom videu This Is America i kako se čini njegovoj ulozi u filmu Solo: A Star Wars Story. Međutim, Glover je već uključen u MCU, Glover je debitovao prošle godine u Spider-Man: Homecoming-u kao Aaron Davis, ujak Milesa Moralesa. Nije bio prvi glumac koji je igrao više uloga u MCU-u, ali bi svakako bio najveće ime i ličnost koja je to učinila.

Povratak Michael B. Jordana je zanimljiv na više nivoa. Coogler je bio nesalomljiv da Killmonger uvek mora da umre u Black Panther-u. Takođe je bilo ogromnog oklevanja oko eventualnog vraćanja nazad jer bi mogao da se ukloni iz završetka prvog filma. Međutim, postoji mnogo načina da se Killmonger vrati. Iako je spalio sve trave u obliku srca, moguće je da T'Challa može da vidi svog rođaka u avionu predaka. Takođe ne možemo smanjiti činjenicu da bi Avengers 4 mogao da završi sa potpuno izmenjenim vremenskim okruženjem, možda čak i kada T'Chaka nije ubio Killmonger-ovog oca, što bi dovelo do potpuno drugačijeg vaspitanja.


IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-06-09 10:18 AM) [Sadrzaj]
Bilo bi zanimljivo videti ovaj "tandem" u filmu i kako bi to ispalo ... !!!