Pocetna » Estrada i Tv


MILAN KALINIC NAPUSTIO PINK




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1601
Dodao/la: badule
datum: 2011-05-05


Prva je danas saopštila da “u jeku priprema za novu sezonu svoj tim gotovo svakodnevno osvežava” novinarskim i voditeljskim kadrovima, među kojima se sada našao i Kalinić, koga smatra za “jednog od najpoznatijih i najomiljenijih voditelja na ovim prostorima”.

“Novi projekti se uveliko spremaju, a pored serije u kojoj igra, za Kalinića je rezervisan i jedan od najvećih projekata koji će voditi od jeseni. Gledali smo ga u različitim formatima, ali je Milanu tek Prva dala šansu da se pokaže punom sjaju, u do sada neviđenom i jednistvenom “van men” (one man) šou programu”, navodi Prva.

“Ideja o emisiji koju ću voditi u potpunosti se poklapa sa mojim stilom rada i u pitanju je nešto izuzetno veliko, zahtevno i kvalitetno, pravi profesionalni izazov kojem je bilo nemoguće odoleti”, rekao je Kalinić.

Uz voditeljski rad na Pinku, Kalinić (39) se kao glumac pojavljivao u njihovim serijama “Pare ili život”, “Ljubav i mržnja”, “Ljubav navika panika” i drugima, a igra i u komično-muzičkoj predstavi “Pevaj brate” čije je oproštajno izvođenje najavljeno za 19. maj u beogradskom Domu sindikata.



0   Spam
Plavusan   (2015-01-28 1:45 AM) [Sadrzaj]
Sta si ti vodio bolan? o.O