Pocetna » Film


Milla Jovovich, Meryl Streep i Cameron Diaz u pregovorima za "The ExpendaBelles"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 406
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-26

Slike iz Milla Jovovich, Meryl Streep i Cameron Diaz u pregovorima za "The ExpendaBelles" Slike iz Milla Jovovich, Meryl Streep i Cameron Diaz u pregovorima za "The ExpendaBelles"


U Hollywoodu se trenutno rade dva akcijska trilera sa isključivo ženskom postavom inspirirani macho akcijskom franšizom Plaćenici legendarnog akcijskog junaka Sylvestera Stallonea. Prvi je još neimenovani projekt producenta Adija Shankara (Opstanak, Dredd, Ubij ih nježno), koji je trenutno u pripremnoj fazi, sa Ginom Carano (Brzi i žestoki 6) i Katee Sackhoff (Riddick) u pregovorima za glavne uloge.S druge strane, producent Plaćenika, Avi Lerner radi na izravnom spin-offu Stalloneovih Plaćenika naziva The ExpendaBelles (Plaćenice). Treći dio Stalloneovog akcijskog filma trenutno je u završnima fazama snimanja u Bugarskoj tako da je Lerner svratio tamo i za njihov magazin Standart dao intervju u kojem spominje koga sve možemo očekivati u ženskoj verziji.

Lerner je rekao: "Ovaj akcijski film bit će spektakularan i ni najmanje inferioran trima "muškim" verzijama. Očekujte borbu, specijalne i vizualne efekte i vratolomije. Spektakularnost će biti na istoj razini kao što su to napravili Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Bruce Willis, Harrison Ford, Mel Gibson i Jean Claude van Damme. Dvije vrhunske scenaristice već rade na priči, a trenutno smo u potrazi za redateljicom."Također je spomenuo kako su trenutno u pregovorima sa nekoliko poznatih glumica koje su zainteresirane za projekt. Imenovao je tri glumice i to oskarovku Meryl Streep te Cameron Diaz i Millu Jovovich. Za Jovovich je nedavno čak bilo priče da bi se mogla pojaviti u trećim Plaćenicima no očito su ju producenti ipak odlučili sačuvati za žensku verziju filma.

Inače, na scenariju za ExpendaBelles trenutno rade Karen McCullah Lutz i Kirsten Smith (Gola istina, Plavuša s Harvarda). S obzirom da su još u pregovorima sa glumicama, a film još nema ni redateljicu, nije poznata ni informacija kada bi film mogao ugledati svjetlo dana.


IZVOR