Pocetna » Film


Milo Ventimiglia u 'Gothamu'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 827
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-06


Ventimiglia, zvijezda serije 'Heroji', u 'Gothamu' bi trebao glumiti šarmantnog serijskog ubojicu


Zvijezda serije Heroji, Milo Ventimiglia, na putu je za Gotham, seriju o vremenu prije Batmana. Ventimiglia bi se trebao priključiti seriji krajem prve sezone i to u ulozi zgodnog, imućnog i zavodljivog Jasona Lennona, poznatog pod imenom Ogre.

Ogre je serijski ubojica koji vreba mlade žene Gothama već čitavo desetljeće. Mami ih u svoju vrežu te stavlja na niz "testova" koji mu pomažu u potrazi savršene družice. Kada žena ne ispuni njegove nemoguće standarde Lennon je se rješava brzo i okrutno. Njegova opsesija, zajedno sa odlučnošću detektiva Jima Gordona (Ben McKenzie) da ga ulovi, usmjerava i Gordona i Lennona, kao i sve oko njih, na put prema tragediji.



Iako u DC Comicsu postoji lik negativca koji se zove Ogre, lik kojeg će utjeloviti Ventimiglio navodno nema veze s njime već samo dijele ime. Osim Ogra, prije kraja prve sezone u seriji bi se mogao pojaviti i željno iščekivani Joker. Producent Bruno Heller u nedavnom je intervjuu rekao kako planira uvesti i najpoznatijeg Batmanovog neprijatelja već prije kraja sezone no nećemo ga imati priliku previše upoznati jer Heller planira samo zagrepsti u Jokerovu priču.

Njega, kao i druge kultne zlikovce iz Gothama očekujemo više u drugoj sezoni, koja je već dobila zeleno svjetlo.


IZVOR