Pocetna » Ljubav i Sex


Momci pažnja: Šta žene zaista žele?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1042
Dodao/la: Impi
datum: 2012-02-11


Muškarci se uvek žale kako nikada ne mogu biti sigurni u ono što žene žele imati u vezi. Iako ponekad ni same ne znamo tačno šta želimo, neke su stvari univerzalne i s njima muškarac nikada ne može da pogreši.
Večita misterija - šta žene žele....
 
Poštovanje

Svaka žena želi da oseti da njen partner poštuje njeno mišljenje, karijeru, interese, prijatelje, telo i um. Ne tražimo da se muškarci slažu sa svim što napravimo ili pomislimo, ali ipak želimo da osetimo da nas tretiraju kao ravnopravne učesnike u razgovoru i odlukama.

 
Seks

Mit o tome da žene vrlo često boli glava kada su u krevetu s dragim, nema puno veze s istinom. Istina, ponekad nismo raspoložene. To više možemo pripisati činjenici da su mnogi muškarci sebični u krevetu i ne vode računa o našim potrebama, već samo žure obaviti posao kako bi se mogli okrenuti na drugu stranu i zahrkati... Jasnije? Žene vole seks, pogotovo ako je dobar! I tu nema dileme!!

 

Romantika

To je valjda svima jasno. Čak i one devojke koje tvrde kako ne vole romantične

gestove neće ostati ravnodušne pred muškarcem koji ih iznenadi nečim lepim i romantičnim. Ruža koju dobijemo bez razloga, večera kada je ne očekujemo ili jednostavni gest koje nam pokazuju da nas naš tip obožava, definitivno su nešto što želimo u vezi. Romantika je uvek dobrodošla, samo treba izbegavati previše patetike.

 
Vreme

Vreme koje naš tip provodi s nama vrednije je od bilo kakvih poklona i materijalnih stvari. Često se događa da zbog manjka vremena pribegavamo brzinskim rešenjima u obliku poklona ili večera kojima se želimo iskupiti zbog činjenice da ne provodimo dovoljno vremena zajedno, ali to nikako ne sme biti slučaj. Žene cene vreme i predanost više od bilo čega.

 
Još ako je on spremio večeru....
Večera kod kuće

Činjenica da se naš tip potrudio i skuvao večeru za nas toliko je seksi da ćemo zauvek poželeti ostati s njim. Ne mora to biti fensi večera, dovoljno je da napravi i neku jednostavnu varijantu... Bitno je da se potrudio!

 
Komunikacija

Najbolji dezert nakon večere koju je napravio, definitivno je kvalitetan razgovor. Žene vole tipa koji ih zna slušati i učestvovati u razgovoru koji ne vodi nužno ka seksu. Takav nam je tip uvek puno zanimljiviji od onog koji samo klima glavom kako bi nas odvukao u krevet.

 
Konstanta

Ne tražimo dosadnog tipa koji će biti predvidljiv, ali želimo da znamo da će biti uz nas kada nam je potreban. Ženama u vezi treba ljubav i potpora na koju mogu računati gotovo uvek. Zbog toga hoćemo tipa koji nam to može pružiti.

 
Humor, ali i na svoj račun
Humor-najjači afrodizijak!

Ove dve stvari idu jedna uz drugu. Tip koji nas može nasmejati jako je seksi, ali ako se ne zna šaliti i na svoj račun, sve pada u vodu. Muškarci koji sebe shvataju previše ozbiljno nisu nimalo zabavni, pa ćemo ih uvek izbegavati.

 
Izazov

Ne tražimo izazov u smislu da se svakodnevno moramo takmičiti sa drugim ljudima za pažnju našeg tipa. Ipak, tu i tamo volimo dobar izazov u vezi koji nas motiviše da se još više trudimo i izvučemo ono najbolje iz sebe.