Pocetna » Film


Morena Baccarin stiže u Gotham




  Ocenite članak: 0
pregleda: 951
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-10-23


Zvijezda serija Firefly i Domovina naći će se u ulozi dr. Leslie Thompkins u novoj seriji Gotham


Nakon hvaljene izvedbe u seriji Domovina, koja joj je donijela i nominaciju za Emmy, glumica Morena Baccarin vraća se svojim žanrovskim korijenima sa ulogom u Foxovoj seriji Gotham. Pridružila se glumačkoj ekipi drame smještene u Batmanovom svijetu ove sezone kao gost no u drugoj sezoni očekuje se kao stalni član.

Baccarin će glumiti dr. Leslie Thompkins, nadarenu i predanu doktoricu koja je bila prijatelj sa roditeljima Brucea Waynea, Thomasom i Marthom. Odlučna je upotrijebiti svoje vještine kako bi pomogla onima u Gothamu kojima je to potrebno, što trenutno znači angažman u novootvorenoj psihijatrijskoj bolnici Arkham Asylum's Home for the Criminally Insane.

Uz njene fantastične medicinske vještine, njena smirenost pod pritiskom dobro će joj doći kad se nađe privučena Jamesu Gordonu i samim time u neke malo opasnije vode.

Uloga u seriji Gotham označava Baccarinin povratak na Fox gdje je glumila u seriji Firefly Jossa Whedona, jednoj od kultnih znanstveno-fantastičnih serija po kojima je Baccain poznata, uključujući Zvjezdana vrata SG-1 i Posjetitelji, koje je producirao Warner Bros., koji stoji i iza Gothama.


IZVOR