Pocetna » Zanimljivosti


„Munja“ menja vizuelni pravac „Aston Martina“
  Ocenite članak: 0
pregleda: 188
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-02

Slike iz „Munja“ menja vizuelni pravac „Aston Martina“ Slike iz „Munja“ menja vizuelni pravac „Aston Martina“ Slike iz „Munja“ menja vizuelni pravac „Aston Martina“


Britanska auto-kuća „Aston Martin“ predstavila je konceptni automobil "DP-100 Vision Grand Turismo". Ukoliko se novi model bude serijski proizvodio, to će znatno promeniti vizuelni pravac te kompanije.„Aston Martin“ je predstavio "DP-100 Vision Grand Turismo", konceptni automobil na Festivalu brzine „Gudvud“, piše britanski Telegraf.

Šest meseci je dizajnerski studio britanske auto-kuće radio na ovom superautomobilu.

Model "DP-100 Vision Grand Turismo" pokreće benzinski V12 agregat koji pomoću dva turbopunjača proizvodi snagu od 800 konjskih snaga.Nažalost, u „Aston Martinu“ trenutno ne razmišljaju o realizaciji projekta putem serijske proizvodnje.

Jedina šansa da zasednete za volan ovog neobično lepog automobila jeste "Gran Turismo 6", zapravo njena posebna edicija koja je spremljena za petnaestogodišnjicu popularne igrice.„Kada sam ga ugledao u studiju u Gejdonu, ostao sam bez teksta. Automobil ima toliko savršen dizajn da bi bez problema već sutra mogao u proizvodnju“, kaže Kazunori Jamauči, vodeći kreator igrice "Gran Turismo 6".

Nije loše za početak, budući da dugo već u ostrvskoj kompaniji drže jedan te isti vizuelni pravac. „Kroz vreme“, i to se da promeniti.


IZVOR