Pocetna » Ljubav i Sex


Muškarci koje treba izbegavati




  Ocenite članak: 0
pregleda: 889
Dodao/la: Anna_Anna
datum: 2012-04-16


U potrazi za Gospodinom Pravim svaka žena će naići na različite muškarce. Svako traži partnera po svojoj meri, sa određenim kvalitetama i karakteristikama. Ali, bez obzira na to kakav je vaš muškarac iz snova, postoje određeni tipovi koje treba izbegavati u širom luku.
Dok će se neki činiti poput princa na belom konju, drugi će biti kao iz neke noćne more. Neki muškarci jednostavno nisu materijal za vezu, piše Sheknows.com.

Premda će se neki od njih na samom početku činiti kao savršeno pristojni muškarci koji se trude da zadobiju vašu pažnju i simpatije, jednom kada padnu maske i oni otkriju svoje pravo lice, vreme je za raskid. Sledi lista najgorih "prestupnika" kada se radi o muškarcima i vezama.

Škrt muškarac
Muškarac koji uvek nekako zaboravi novčanik ili nikada nema dovoljno novaca u džepu pripada ovoj kategoriji. Nakon što se tokom prva dva izlaska predstavi kao savršeni džentlmen, izvede vas na večeru, plati račun i još vas obraduje ružom, njegov novčanik, a s njime i novac u njemu nestaće bez traga.
Bez obzira na to idete li u bioskop, na večeru ili picu, on će uvek kukati da nema novaca i zamoliti vas da vi podmirite račun. Deljenje računa ili naizmenično plaćanje je sasvim prihvatljivo, ali muškarca koji nikada nema novca ili radije troši tuđi treba izbegavati. Ako ste se već s takvim spetljali, vreme je za beg, pre nego što bankrotirate!

Lenj muškarac

Na samom početku ovaj muškarac će vas možda šarmirati svojim ambicijama i popisom projekata koje planira, ali ubrzo ćete shvatiti da svi njegovi planovi ostaju na priči, a sve što taj muškarac zapravo radi je igranje videoigrica i ispijanje kafa po ceo dan.
Po pitanju traženja posla ili bilo kakve druge fizičke aktivnosti, ovaj tip muškarca neće imati ništa novo za "prijaviti". Okrutna istina je ta da on uopšte nema želje ni ambicije da ikada pronađe pravi posao. Osim toga, njegov stan je uvek neuredan, a odeća "ukrašena" mrljama i izgužvana.
Lenjivac ne traži devojku ili ženu, već ženu koja će mu glumiti majku, stoga bežite dok još uvek ima vremena i dok se niste našle u ulozi koji nikada niste ni želele.

Ambiciozni karijerist

On je potpuna suprotnost lenjivcu, ali svejedno ga to ne čini muškarcem iz snova. Premda će vas na početku očarati svojim doteranim izgledom, dobrim poslom, pristojnom platom i uređenim stanom, on nikada neće imati vremena za vas, a kada i pronađe koji sat, on će razgovarati samo o poslu.
Na prvu će vas oboriti s nogu romantičnim i skupim večerama, kao i raskošnim darovima, ali čim vaša veza krene prema ozbiljnijem tonu, on će vas shvatati zdravo za gotovo i fokusirati se samo na svoju karijeru. Jeste li sigurni da zaista želite muškarca koji više pažnje poklanja svojim deonicama nego vama?

Veliko dete

Neki muškarci jednostavno nikada neće odrasti. Premda su na prvi pogled jako šarmantni i neodoljivi, veza s neozbiljnim muškarcem koji se ponaša poput velikog deteta može biti poprilično frustrirajuća.
Ovaj tip muškarca 24 sata dnevno želi samo da se zabavi. Premda su izlasci u njegovoj organizaciji jako zabavni i uzbudljivi, ako veza postane ozbiljnija, on nikada neće hteti razgovarati, niti razmišljati o važnim stvarima kao što su finansije, plaćanje stanarine i računa, piše tportal.hr.