Pocetna » Zanimljivosti


Najavljena 2. sezona serije "NOS4A2"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 573
Dodao/la: Nutella92
datum: 2019-08-06


Uoči završetka emitovanja poslednje epizode popularne serije NOS4A2, jedan od najnagrađivanijih televizijskih kanala, AMC, je najavio snimanje druge sezone ove popularne serije.

Serija, koja je bazirana na najprodavanijem istoimenom romanu Joe Hill-a iz 2013. godine, debitovala je na Comic-Conu u San Dijegu, gde su glumci Zachary Quinto i Ashley Cummings, izvršni producent Jami O'Brien i Joe Hill najavili snimanje druge sezone, koje je počinje ove jesni. Novih 10 epizoda drugačije priče o vampiru biće emitovano 2020. godine ekskluzivno na AMC kanalu.

NOS4A2 je priča o Vic McQueen (Cummings), nadarenoj mladoj ženi koja otkriva da ima natprirodnu sposobnost da pronađe izgubljene stvari. Ova sposobnost vodi je do do Charlie Manxa (Quinto), zavodljivog besmrtnika koji se hrani dušama dece, a ono što od njih ostane odnosi Božićnu zemlju, ledeno, izopačeno Božićno selo, plod Manx-ove mašte, gde je svakog dana Božić, a neraspoloženje je zakonom zabranjeno. Vic se trudi da pobedi Manx-a i spasi njegove žrtve, a da pri tom ne poludi ili i sama postane njegova žrtva. U seriji glume i Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull i Ebon Moss-Bachrach.

„Ova SF serija maestralno dočarava zastrašujuću radnju romana Joe Hill-a, zahvaljujući talentovanom Jami O'Brienu i odličnoj glumi Zachari Quinta i Ashley Cummings, koji su oživeli likove“, rekao je David Madden, predsednik programa, AMC, BBC America, IFC, SundanceTV i AMC Studios„

NOS4A2 je držao gledaoce na ivici stolice od prve epizode i jedva čekamo da se vratimo ovoj priči u drugoj sezoni.“

 IZVOR