Pocetna » Ljubav i Sex


Najbizarniji rekordi u seksu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1894
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-08-07


1. 919 muškaraca u jednom danu
Poznata američka porno zvezda Liza Sparks imala je seks sa 919 muškaraca u jednom danu tokom Trećeg godišnjeg grupnjak šampionata u Poljskoj, čime je oborila svetski rekord u ovoj disciplini.

2. Masturbirao 10 sati
Masanobu Sato učestvovao je 2009. na Svetskom Masturbatetonu u San Francisku i postavio je svetski rekord za najdužu sesiju od devet sati i 58 minuta. On je došao čak iz Japana samo zbog tog događaja, naoružan seksualnim pomagalima, a rekord koji je srušio je bio njegov. Prošle godine mu je trebalo devet sati i 33 minuta.

3. U orgijama učestvovalo 250 parova
Japan je postavio novi svetski rekord - 250 muškaraca i 250 žena pristalo je da ima seks na istom mestu u isto vreme, čineći tako najveću svetsku orgiju! Svaka saksualna radnja i poza je bila u skladu sa koreografijom tako da su parovi bili usklađeni, a ceo događaj se snimao.

4. 6 metara - daljina ejakulacije
Horst Šulc postigao je šest metara sa "značajnom" količinom semene tečnosti. On drži rekord za najveću visinu (3,7 metara) i najveću brzinu ejakulacije (68 km/h).

5. Diže 14 kg sa svojom vaginom
Tatjana Kozevnikova, 42-godišnja Ruskinja, može da podigne 14 kilograma sa svojom vaginom. Ona je vežbala svoje intimne mišiće petnaest godina i uspela je da uđe u Ginisovu knjigu rekorda kao žena s najjačom vaginom.