Pocetna » Ljubav i Sex


Najjopasnije Poze Koje Morate Probati !!!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1079
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-03-13


Seks predstavlja opuštanje, užitak, sreću i zadovljstvo, ali može biti i zahtevna pa čak i opasna fizička aktivnost ako ste dovoljno egzibicionistički nastrojeni i u savršenoj telesnoj formi, odnosno snažni... Jeste li?

Smatrate da posedujete te karakteristike i spremni ste za akrobacije u seksu? Isprobajte, ili barem pokušajte izvesti, sledećih pet najzahtevnijih i najopasnijih poza. Naravno, na sopstvenu odgovornost!


Egzibicionisti u savršenoj formi? Ove ideja su za vas

1. Slovo X
U ovoj pozi tela čine slovo X s tim da muškarac stoji, a ženu drži rukama tako da je licem okrenuta od njega i izgleda kao da lebdi. Izvediva je ako je partner snagator, a partnerka sitna. Kod ove akrobacije više se treba skoncentrisati na održavanje ravnoteže zbog čega užitak može izostati.

2. Most
Samo gimnastičar ili izuzetno savitljiv muškarac može izvesti ovu poziciju. Dakle, partner mora napraviti most (poza na sve četiri s glavom prema gore), a partnerka ga zajaše i dok se oprezno pomera, mora pazi da mu ne povredi leđa.

3. Tange
Mnoge žene zaboleće vrat od same pomisli da izvedu ovakvo nešto, ali ko voli... Muškarac stoji, a partnerka visi u vazduhu, postrance, tako da joj je jedna noga između partnerovih nogu, a druga prislonjena uz njegov trup u visini struka, a s jednom rukom se odupire o pod.

4. Bodibilder
Za početak isprobajte lakšu varijantu tako da je muškarac prislonjen uza zid i stoji držeći ženu u rukama tako da joj noge stoje uspravno uz njegova prsa i savijene oko leđa. Teža varijanta je da se muškarac odmakne od zida.

5. Svinuta noga
Muškarac leži sa savijenim nogama u vazduhu, a žena ga zajaše, ali tako da su joj partnerove noge oko struka koristeći ih za održavanje ravnoteže i stoji na prstima. Ova poza ne zvuči toliko opasna, ali može rezultirati povređenim penisom ako partnerka padne na guzu.