Pocetna » Zanimljivosti


Najličniji lični dokument




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1006
Dodao/la: Asuris
datum: 2012-01-18

Slike iz Najličniji lični dokument Slike iz Najličniji lični dokument




Kao uspomenu na putovanje u rodnu Australiju, Ričard Ešton je istetovirao podatke iz svog pasoša na leđima. Mada mu se mnogi smeju i misle da je lud, tetovaža mu je više puta pomogla da podigne novac iz banke!

Kako bi se uvek sećao svog puta u Australiju, Britanac Ričard Ešton je istetovirao svoj pasoš na leđima. Zapravo onu stranicu sa podacima.

„Moja devojka je mislila da sam lud, ali sada misli da je smešno. Inače, ljudi koji vide moju tetovažu uvek se nasmeju", rekao je Ešton za britanski tabloid San.



Iako mu se mnogi smeju i takođe misle da je lud, tetovaža, kako sam ističe, ima i svoje prednosti.

Nekoliko puta, kada je zaboravio lična dokumenta, lako je podigao novac iz banke uz jednostavno svlačenje majce pred službenicima koji sa leđa uzimaju podatke.

„Obično me službenice u banci čudno gledaju, ali im bude drago kada shvate da ne pokušavam da ih prevarim. Ne hodam okolo bez majice, ali kada treba ja je skinem", rekao je 27-godišnji mladić koji dodaje da mu isti postupak ne pomaže na putovanjima.

Kao drugi motiv za ovakvo tetoviranje Ričard navodi australijsko poreklo i rodni Sidnej koji je želeo da „ponese na koži".