Pocetna » Estrada i Tv


NAJRAZMAŽENIJE ZVEZDE: Privatni avion za psa Maraje Keri, zbog Džej Lo se sve kvake farbaju u belo!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 978
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-11-14

Slike iz NAJRAZMAŽENIJE ZVEZDE: Privatni avion za psa Maraje Keri, zbog Džej Lo se sve kvake farbaju u belo! Slike iz NAJRAZMAŽENIJE ZVEZDE: Privatni avion za psa Maraje Keri, zbog Džej Lo se sve kvake farbaju u belo! Slike iz NAJRAZMAŽENIJE ZVEZDE: Privatni avion za psa Maraje Keri, zbog Džej Lo se sve kvake farbaju u belo! Slike iz NAJRAZMAŽENIJE ZVEZDE: Privatni avion za psa Maraje Keri, zbog Džej Lo se sve kvake farbaju u belo!


Maraja traži i asistenta za dodavanje peškira, radnici u hotelu dobijaju otkaz ukoliko se obrate Lopezovoj, Madona je opsednuta novim WC šoljama, a Kristina Agilera nigde ne ide bez policijske pratnje. Ruže za Eltona Džona moraju biti duge tačno 11,2 centimetara.

Uoči svog koncerta u “Kombank Areni” koji će biti održan 20. novembra, Dženifer Lopez je od organizatora tražila da joj omoguće da helikopterom sleti ispred “Arene”, a to je samo jedan od 72 zahteva koji do poslednjeg detalja moraju biti ispunjeni. Međutim, američka pevačica ima žestoku konkurenciju u trci za naJrazmaženiju zvezdu, a mi vam otkrivamo i šta spada u “standardne” zahteve Maraje Keri, Madone, Kristine Agilere i Eltona Džona.

DŽENIFER VOLI SAMO BELO – Lopezova je opsednuta belom bojom, sve u svlačionici mora biti u toj boji, čak i lampe i sveće, a Džej Lo je pre nekoliko godina od direktora luksuznog hotela u Londonu tražila da se potpuno isprazi nekoliko spratova za nju i njenu mnogobrojnu pratnju, kao i da se sve kvake na vratima ofarbaju u belo! Hotelskom osoblju je strogo zabranjen svaki kontakt sa Dženifer, a ukoliko se, ne daj bože, usudite da tražite autogram, sledi vam siguran otkaz! Inače, prekrivači moraju biti od egipatskog pamuka, sa najmanje 250 niti! Baš nas zanima ko broji niti…


PRIVATNI AVION ZA MARAJINOG PSA – Ako pretite da ćete otkazati koncert ako vam organizator ne obezbedi privatni avion koji će vaše kuče prevesti sa jedne na drugu obalu Amerike, ili obavezno tražite “asistenta” čiji je jedini posao da vam dodaje peškire u garderobi, onda morate da se zovete Maraja Keri! Popularna pevačica baš nema mere, a pre nekoliko godina je pozvana da upali božićna svetla u “Vestfild” šoping molu u Londonu i tada je zahtevala da na kraju njenog “performansa” na slobodu bude pušteno 20 belih mačića i 100 golubova, belih naravno! Nadležne službe su odbile ovaj zahtev, a Maraju su jedva ubedili da se pojavi na ugovorenoj tezgi.


MADONA I WC ŠOLJE – Kraljica popa je poznata po izjavi da je sve najvažnije odluke u životu donela na WC šolji, pa zato i ne čudi što na svakom nastupu u svlačionici mora da je čeka nova, uredno zapakovana WC šolja, sve sa potvrdom da nikada nije raspakivana! Nakon koncerta, šolja se komisijski razbija. Madona ne voli klima-uređaje u svojoj blizini (navodno da bi sačuvala glas), a vi samo zamislite kako je leti u bekstejdžu kada napolju ima 40 stepeni… A tu je i uobičajena ekipa dežurnih lekara, ličnih kuvara, a tu su i boce sa specijalnom kabala vodom i sveće sa posebnim mirisom koje služe kao zaštita od “prekih pogleda i zlobnih misli”.


POLICIJSKA PRATNJA ZA AGILERU – Na vrhuncu popularnosti, kad god da je to bilo, Kristina Agilera je obavezno zahtevala policijsku pratnju, da se slučajno ne bi zaglavila u saobraćajnoj gužvi, a svako njeno gostovanje u TV emisijama predstavlja pravu agoniju za ljude koji realizuju te programe. Kristina je opsednuta svojim izgledom i svaki kadar se pregleda, i ako pevačica proceni da je predebela na ekranu, ti kadrovi se ponovo snimaju!


PRECIZNO SEČENE RUŽE ZA DRUGA ELTONA – Uoči svog koncerta u Beogradu 2010, Elton Džon je organizatorima poslao neverovatno detaljan rajder. Sofa široka 2,4 metra, obavezno bela, plava ili siva, i nikako od kože, četiri velike palme ili fikusa (oko dva metra visine) i tri biljke srednje veličine (oko jednog metra visine). Takođe, britanski pevač je zahtevao da ga u garderobi čeka sedam kockastih vaza (dubine do 10 centimetara) u kojima će se nalaziti po sedam ruža (pet crvenih i dve bele), s tim što je posebno podvučeno da se u vazama smeju nalaziti samo cvetovi (bez lišća) sa drškama dugim tačno 11,2 centimetra! Policijska pratnja i dve luksuzne limuzine se podrazumevaju.


0   Spam
Korisnica   (2012-11-29 2:11 AM) [Sadrzaj]
Auu koje izivljavanje a svako bi da moze isto tako divljao.