Pocetna » Estrada i Tv


Najveća iznenađenja sa R'n'R Hall of Fame 2014




  Ocenite članak: 1
pregleda: 717
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-04-14


Ovogodišnja ceremonija u Rock and Roll Hall of Fame-u je bila dobrim delom nepredvidiva. Od pojavljivanja originalnog sastava Kiss-a, do zagrljaja starih neprijatelja - Courtney Love i Dave Grohl-a.


edna od najzanimljivijih stvari u vezi sa ovom ceremonijom je svakako nastup “supergrupa”, koje bivaju sastavljene samo za ovu priliku. Ove godine, po rečima kritičara, najbolja supergrupa je bila ona u čijem su sastavu bile sve žene: Emmylou Harris, Bonnie Raitt, Stevie Nicks, Carrie Underwood i Sheryl Crow.

Žene su takođe briljirale i u finalnim nastupima. Zajedno sa preostalim članovima Nirvane, nastupile su Joan Jett, Kim Gordon (Sonic Youth)t. Vincent i Lorde, u čast pokojnog Kurt Cobaine-a.

Nakon turbulentnog spajanja originalnih članova legendarnog Kiss-a, za indukciju benda u Rock and Roll Hall of Fame, publika nije bila sigurna šta da očekuje. Međutim, sve je prošlo u najboljem redu, a “matorci” su održali govor sa stilom i na kraju se čak i izgrlili.

U kategoriji najboljih fanova u publici, ubedljivu pobedu su odneli Kiss fanovi. Ne samo da su bili najglasniji, nego su došli našminkani u prepoznatljivom stilu benda.


IZVOR