Pocetna » Estrada i Tv


Najveće afere srpske scene u 2011.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 991
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-05


Kada sumiramo utiske o aferama u 2011. godini, domaća scena zaista liči na džunglu. Na sve strane fizički obračuni, seks pred kamerama, bračni brodolomi uz međusobno prepucavanje u medijima, hapšenja i tuče. Kada se strasti ohlade i modrice zacele, ostaju samo povređene sujete, rasturene porodice i sudske tužbe. Šta li će doneti 2012.?!

1. Marijana i Nemeš – Seks i španska serija u Velikom bratu

Marijana i Nemeš u Velikom bratu
Jedan od najviše praćenih rijalitija u 2011. Godini, bio je regionalni Veliki brat. U kući je sve prštalo od Sorajinih nabujalih grudi, alkohola, žurki i seksa. A kulminacija se desila finalne večeri, kada je Nemeš ostavio Marijanu, pošto je izbačen iz finala, rečima da je ona bolja glumica od njega.



Revoltiran njenom pobedom, zaslepljen ljubomorom, Nemeš je napravio skandal neviđenih razmera. Čitava drama ovog para, nastavljena je i pošto se rijaliti završio. Bilo je gotovo nemoguće poverovati da njih dvoje neće biti zajedno, posle svog onog seksa koji smo videli pred kamerama… u krevetu ispod jorgan planine, bazenu, tuš kabini, autobusu…



Čak su postojale špekulacije da je Marijani plaćeno da zavede Nemeša, kako bi pridobila publiku za sebe i osvojila novčanu nagradu. Srećom, sve se lepo završilo na kraju. Marijana je pobedila, ostavila je muža i uspela da se pomiri sa Nemešom.



Imali smo prilike i da je vidimo u emisiji “Dobro veče, Srbijo”, gde je pred celom nacijom otvorila dušu i priznala da ga voli. Ostavila mu je poruku u emisiji “Sve za ljubav” koja je učinila da Nemeš popusti i da ponovo budu zajedno. Mnogo seksa i buke, a sve se završilo baš kao prava srpska španska serija. Jedino još čekamo da objave da će se venčati, mada su mediji već pisali i o tome.



2. Kaja Ostojić dobila batine

Uplakana Kaja Ostojić
Prisetimo se kako je Kaja Ostojić svojevremeno zavela Skaj Viklera u Vip Velikom bratu.



Potom je imala problema i muka sa svojim mužem, a koliko je fatalna pokazalo se kada su nepoznati mladići trazili da je poljube dok je gostovala u klubu “Hipnotik”. Kako je Kaja ovo kategorički odbila, mladići su rešili da je pošalju na Urgentni centar. Pevačica je zadobila potres mozga i lakše povrede na telu. Srećom, sve se dobro završilo.



Uspela da se izbori sa traumama i povredama, sada trenutno je u vezi sa svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom. Čik nek’ je neko pipne!



3. Tuča Firčija i Miloša Bojanića – Dvor

Modro oko Miloša Bojanića
Nije Kaja jedina koja je ove 2011. završila na Urgentnom. I Miloš Bojanić je završio u istoj ustanovi posto je isprovocirao Firčija u rijalitiju “Dvor”.



Podsetimo da je Miloš veoma nisko i ružno iskoristio informacije koje su plasirali mediji, da je Firči zlostavljao rođenu sestru, i time isprovocirao muzičara koji ni trenutak nije oklevao da mu se osveti. Gađao ga je flašom u glavu i povredio mu oko. Bojanić je priretio sudom i robijom.



Dok je on tako pretio, pa se posle predomislio i povukao tužbu, televizija Pink, koja je emitovala rijaliti, saopštila je da neće podneti tužbu protiv Firčija, ali ni da mu neće isplatiti honorar.



4. Afera oko prelaska Granda na Prvu

Pomirenje pred kamerama
Poznati par u Srbiji Lepa Brena i Boba Živojinović navodno su došli u sukob sa direktorom Granda Sašom Popovićem. Svojevremeno, Boba Živojinović je želeo da Grand pređe na Prvu televiziju jer je gledanost emisije počela da se osipa, dok se Saša Popović oštro suprotstavio ovom činu. Boba je tad optužio svog direktora da je napravio veliku grešku u proceni, jer bi prelaskom "Granda" na Prvu ostvarili profit od neverovatnih 15 miliona evra.



Posle ovih optužbi Popović je rešio da se otcepi i da izađe iz posla, ali je tražio deo svog kolača. Međutim, posle buke koju su mediji digli, Boba i Saša su rešili da stave tačku na sve priče i u emisiji “Narod pita” demantovali sve.

– Naše prijateljstvo i kumstvo traje trinaest godina i na veliku žalost onih koji ne žele da mi uspemo, mogu samo da kažem da će Grand ubuduće biti bolji i uspešniji.



5. Afera trovanja Željka Mitrovića

Vlasnik Pinka: Željko Mitrović
Jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji, čelnik kompanije "Pink“ Željko Mitrović hospitalizovan je 25. decembra 2010. godine zbog premora izazvanog anemijom. Mitrovićevo zdravstveno stanje je bilo ozbiljno narušeno zbog niskih vrednosti krvnih parametara, što se na kraju ozbiljno odrazilo na čitav organizam. Međutim, ubrzo se ispostavilo da nije u pitanju samo anemija, već da je vlasnik Pinka sistematično trovan i čitava afera se nastavila u 2011.



Sumnja je pala na rođenu sestru Mitrovićeve žene i njenog muža, nekadašnjeg fudbalera Zvezde, Zlatka Krmpotića. Naime, oni su otrovali Mitrovića kako bi mogli da prodaju njegove akcije zainteresovanim arapskim magnatima. Kada je saznao to, Mitrović je svastiki i Krmpotiću zabranio ulazak u zgradu Pinka. Na kraju je pokrenuta policijska istaga.



Posle nekoliko meseci istrage i ispitivanja najbližih saradnika policija je zaključila da nije bilo trovanja, a i sam vlasnik Pinka je shvatio da je preterao sa optužbama. Srpska policija ostala je uskraćena za izveštaj sa toksikoloških analiza za koji se verovao da je ključni dokaz u istrazi, pa je ceo slučaj zatvoren. Skandal se završio pretnjama Zlatka Krmpotića da će podneti tužbu, ali za sada nije poznato da li je u to i učinio.



6. Nata i Ćazim

Nata i Ćazim u provodu
Nezapamćena medijska buka podigla se oko navodne veze između albanskog biznismena Ćazima Osmanija Feliksa i novosadske barbike Nataše Bekvalac.



Bliski izvori su tvrdili da je pevačica zaljubljena do ušiju, a i da je Ćazim spreman da uradi sve da je zadrži uz sebe. Osvanule su slike na kojima se vidi kako njih dvoje provode vreme na njegovoj jahti, a uhvaćeni su i u noćnom provodu. S obzirom da je početkom godine Nata već prošla kroz težak razvod sa Danilom Ikodinovićem, i kroz skandal da je u vezi sa Novakom Đokovićem, ovo je bila poslednja kap u prepunoj čaši.



Pričalo se da je Ćazim obasipa zlatom dok Dača čuva njihovu ćerku, da je čuvaju Ćazimove gorile, pa čak i da pevačica trazi crkveni razvod. Najveću muku i torturu u celoj priči proživela je njena porodica koja je sve saznala preko medija.



Međutim, ova “veza” nije potrajala. Nata se vratila za Beograd, ubrzo je sve “zaboravljeno”. Nedugo posle skandala mediji su je uslikali kako nosi burmu i zaključili da još uvek voli Daču.



7. Hapšenje Bokija 13

Boki 13 ispred MUP-a
Kontroverzni makedonski voditelj, Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, u avgustu 2011. je dobio zabranu uslaska u Srbiju. Naime, on je tokom poslednjeg boravka u našoj zemlji bio priveden u MUP jer mu je istekla boravišna dozvola. Iako se Boki 13 branio i tvrdio da mu je dozvola istekla zbog boravljenja u rijalitiju, sudija je bio nemilosrdan i zabranio je voditelju da uđe u Srbiju narednih 6 meseci.



8. Karleuša – Palma, mugos i politički idioti

Karleuša u emisiji "Debata"
Pevačica Jelena Karleuša, prozvana od strane novinara i kao “mala od skandala”, bezmalo je šokirala javnost u 2011. godini ne samo svojim muzičkim nastupima, kao kada je deci koja su bojkotovala njen koncert pokazala srednji prst, već i nastupima u političkim emisijama gde je branila prava LGBT zajednice.



U emisiji “Debata” na televiziji B92 ona se bez dlake na jeziku suprotstavila protivnicima “Parade ponosa” i po prvi put javno i direktno iznela svoje mišljenje o Draganu Markoviću Palmi:
"On je jedan politički idiot koji ne bi trebao da sedi u Skupštini Srbije. Ja se stidim što neko glasa za jednu osobu koja ne može da sklopi jednu običnu smislenu prostoproširenu rečenicu".

Podsetimo da je JK svojevremeno pisala kolumnu u novinama “Kurir”, u kojoj je pominjala izvesnog mungosa i Jagodine. Ni gradonačelnik Jagodine nije ostao dužan na ove prozivke i pevačicu je nazvao primitivnom.



9. Ceca i narukvica

Ceca pred Palatom pravde u Beogradu
Jedan od najvećih skandala koji su se dogodili u ovoj godini jeste hapšenje pevačice Svetlane Cece Ražnatović i određivanje kućnog pritvora na 9 meseci.



Pred Višim tužilaštvom u Beogradu, Ceca je priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove. Osim što služi kaznu, ona mora da plati državi novačanu kaznu od milion i po evra. Ceca je prinuđena da u kućnom pritvoru nosi elektronsku narukvicu koja prati njeno kretanje. Pored nje, kaznu kućnog pritvora izdržavala je i njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, koja je bila saučesnik u finansijskim malverzavijama.



U međuvremenu Lidija je odslužila kaznu. I dok je Ceca idalje zatvorena, o njoj stižu razne informacije: ispoveda sveštenik svako veče, sa ministrom Dačićem slavi krsnu slavu, da se plaši ljudi, da je ostavila Arkanovu decu bez nasledstva, da je dobila još jednu narukvicu…



A na svu muku koja je snašla, televizija Hepi je objavila da će početkom 2012. emitovati seriju “Nečista krv” u kojoj pevačica ima seks scene sa Radetom Šerbedžijom. Prašina se ne bi podgla toliko oko ove najave, da ubijeni Željko Ražnatović Arkan nije svojevremeno zabranio emitovanje iste. Veruje se da će serija nadmašiti gledanost “Zone Zamfirove”, a šta će Ceca reći na sve to ostaje da se vidi kada joj istekne kazna.



10. Ana Nikolić pozajmila Japanče

Ana i mali Išimaru
Jos jedna od estradna umetnica koja je majstor za skandale je Ana Nikolić.



Mediji su plasirali sliku Ane i malog Japanca kojeg je pevačica navodno usvojila jer mališanovi roditelji nisu želeli da im se dete ozrači posle razornog zemljotresa koji je uništio nuklearku Fukušima. Prema njenim rečima ona se naprosto zaljubila u malog Išimaru Masahiru Taikija i ne bi mogla da zamisli da se odvoji od njega. Sve je izgledalo idilično i humano, ali...



Mediji su ubrzo saznali da je Ana u stvari sve izmislila i da je malog Japanca pozajmila da se slika od njegovih roditelja koji žive u Beogradu. Porodica malog dečaka bila je šokirana kad je pročitala da će njihov jedinac ubuduće živeti kod Nikolićeve, i da dolazi iz područja koje je zahvaćeno zemljotresom. Posebno ih je pogodilo to što se Ana poigrala s vrlo osetljivim stvarima, kao što je tragedija u Japanu.



Na sve ovo, oglasila se i majka Ane Nikolić koja je demantovala celu pricu, tvrde i da su novinari sve izmislili. Zanimljivo je da je Ana Nikolić svojevremeno izjavila da joj je majka najveća podrška u čuvanju malog Išimarua.



11. Maja i Miloš vređali Jevreje

Maja i Miloš čitaju svoje uvredljivo pismo
Vrhunac skandala koje smo mogli da pratimo u medijima je bio govor mržnje izrečen u rijalitiju Dvor koji je emitovala televizija Pink. Pevačica Maja Nikolić se po ko zna koji put posvađala sa ukućanima I potkačila Milku Kostić, pri čemu je svađa eskalirala do te mere da je Maja rekla kako mrzi Jevreje.



Podršku je dobila od Miloša Bojanića koji je na sve to stvar zakuvao izgovarajući da “mrzi Jevreje koji su nas bombardovali”. Ubrzo posle ovako teški reči, reagovala je Radiodifuzna agencija i pevači su izbačeni sa Dvora.



Odmah nakon skandala oglasila se Jevrejska zajednica u Srbiji oštro osuđujući ovaj čin. Miloš je pokušao da se izvini Jevrejskoj zajednici, Maja se idalje branila rečima da je mislila na ljude koji su bombardovali Srbiju. Na kraju je podneta krivična prijava, a pevači su završili na sudu. Suđenje je u toku, a ishod ćemo saznati tek 2012.godine.