Pocetna » Film


Najzad razjašnjen kraj serije ''Lost''! Ne, nisu bili mrtvi sve vrijeme
  Ocenite članak: 0
pregleda: 328
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-03-19


Nakon brojnih spekulacija i četiri godine od završetka popularne serije ''Izgubljeni'', njeni producenti Dejmon Lindelof i Karlton Kjuz odlučili su da objasne kraj.

Kad je poslije šest sezona, 2010. prikazana posljednja epizoda serije 'Izgubljeni', mnogi obožavaoci nisu bili zadovoljni krajem jer su smatrali da su mnoga pitanja ostala neodgovorena, piše 24sata.hr.
Nakon brojnih spekulacija i četiri godine od završetka serije, njeni producenti Dejmon Lindelof i Karlton Kjuz odlučili su da objasne kraj. Iako su mnogi mislili da je ostrvo predstavljalo čistilište, priča je drugačija.

- Ne, ne, ne. Oni nisu bili mrtvi sve vrijeme. Likovi su preživjeli pad aviona i zaista su bili na ostrvu. A svi su bili mrtvi tek u konačnoj, zajedničkoj sceni u crkvi. Završili su u raju - objasnili su producenti i dodali kako su htjeli da serija predstavlja metaforu za one ljude koji su izgubljeni i traže smisao i svrhu života.

- Osjećali smo da kraj treba biti duhovan, da govori o sudbini - zaključili su Lindelof i Kjuz. Razlog za njihovo, ali i okupljanje gotovo cijele postave ove serije, bila je deseta godišnjica od početka prikazivanja 'Izgubljenih'.


IZVOR