Pocetna » Film


Napokon stigao prvi trailer za 'The Hateful Eight'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1334
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-08-13


Osmi film Quentina Tarantina predstavio se prvom video najavom koja obećaje pravi Tarantinovski film


Film The Hateful Eight redatelja Quentina Tarantina samo nekoliko mjeseci dijeli od izlaska što je nevjerojatno za povjerovati s obzirom da osmi redateljsko-scenaristički Tarantinov uradak skoro nije uopće ugledao svjetlo dana jer je scenarij za film uspio nekako procuriti u javnost.

I usprkos prijetnjama da film neće napraviti, Tarantino je ipak odlučio napraviti novu verziju scenarija i snimiti film. Malo više od godinu dana kasnije dobili smo priliku vidjeti i prve snimke iz novog filma.



Tarantinov uobičajeni suradnik Samuel L. Jackson otvara trailer ulogom majora Marquisa Warrena, bivšeg vojnika Unije koji je postao lovac na glave, a ovdje traži prijevoz od kolege lovca na glave Johna Rutha (Kurt Russell) i njegove bjegunice Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh). Uskoro se nađu usred mećave te utočište potraže u kolibi uz grupu ostarjelih revolveraša.

Demian Bichir, Tim Roth i Michael Madsen također se pojavljuju u promo traileru, u kojem nema previše dijaloga, vjerojatno radi Tarantinove sklonosti ka psovkama, ali osjećaj koji daje otkriva dovoljno.

The Hateful Eight je još jedan u nizu filmova koje je Tarantino kao veliki ljubitelj špageti vesterna napravio u istom stilu, uz Nemilosrdne gadove i Odbjeglog Djanga, za koje je osvojio i nekoliko Oskara. Film će se u nekim odabranim američkim kinima naći već oko Božića, a u svjetsku kino-distribuciju kreće nakon 8. januara 2016. godine.


IZVOR