Pocetna » Film


Napokon stigla prava najava nove sezone "Igre prijestolja"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 772
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-03-10


Nakon kraćih nagovještaja nove sezone, prvi pravi trailer nam otkriva i prve kadrove


Svi obožavatelji koji nestrpljivo iščekuju novu sezonu Igre prijestolja napokon imaju priliku pogledati prvi pravi trailer. Iako je HBO već objavio nekoliko kraćih najava, do sada niti jedna nije sadržavala kadrove iz nove sezone. No, sada napokon možemo vidjeti što nas sve čeka i ono što smo vidjeli izgleda dobro.

U traileru se događa nevjerojatno puno toga. Skoro svaka sekunda od tih minutu i pol je puna događanja. Trailer otvara kadar sa mrtvim Jonom Snowom (Kit Harrington), čije tijelo i dalje leži tamo gdje su ga braća iz Noćne straže ostavila. No, vidjeli smo da je Melisandre (Carice van Houten) stavila svoju ruku na njegovo mrtvo tijelo tako da još ima nade za njega.Bran (Isaac Hempstead Wright) se vratio nakon što je izostao u petoj sezoni. I čini se kako je doznao koja je najveća prijetnja Westerosu: Bijeli hodači. U traileru vidimo da se Bran nalazi licem u lice sa velikim vođom Bijelih hodača. Međutim, kako znamo da Bran više nikada neće hodati pretpostavljamo da se taj trenutak odvija unutar njegove vizije ili sna.

Sukob sa High Sparrowom (Jonathan Pryce) i njegovim ekstremistima tek je počeo. Sad kada je Cersei (Lena Headey) završila svoj hod srama i Jamie (Nikolaj Coster-Waldau) se vratio u Kraljev Grudobran, nema šanse da Lannisteri dopuste da njihovo poniženje prođe bez kazne. Cersei je spremna za rat, a za pomoć ima zombi verziju Gregora Cleganea (Hafþór Júlíus Björnsson).

Što nam sve donosi nova sezona saznat ćemo 24. aprila, kada 6. sezona počinje sa prikazivanjem. Do tada uživajte u prvim kadrovima, koji nisu namijenjeni mlađoj publici.


IZVOR0   Spam
poloolood   (2016-03-11 10:44 PM)
pa gde je trailer? :)

0   Spam
backo023   (2016-04-12 3:51 AM)
https://www.youtube.com/watch?v=EI0ib1NErqg