Pocetna » Ljubav i Sex


Napravite ljubavni kutak.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1092
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-12-15


Sveće, saten, čipka, mirisi, sveže cveće, romantična muzika, to su samo neki od neizostavnih elemenata koji bi trebalo da se nađu u vašoj spavaćoj sobi. Ubacite nešto od ovoga i videće pozitivnu promenu u svom ljubavnom životu.
Bez obzira na to da li ste u srećnom braku ili u stabilnoj vezi, nikad nije na odmet da još nešto učinite za vašu ljubav. Krenite od spavaće sobe, jer jako važno u kakvom ćete ambijentu provoditi vreme sa dragom osobom.

Romantika uz sveće
Sveće su obavezan detalj u svakoj spavaćoj sobi jer predstavljaju element vatre. One će lako prizivati strast u bračni krevet. Pored toga, stvaraju toplu i prijatnu atmosferu. Za najjači utisak nabavite mirišljave sveće i videćete kako će se vaš partner iznenaditi. Poželeće da noć potraje zauvek. Kada birate sveće, vodite računa i o bojama. Recimo, crvene sveće su idealne ako hoćete da podstaknete strast. One su simbol snage i zdravlja. Sveće u ružičastoj boji odličan su izbor ako ste odlučni da ga osvojite. Tako ćete odati utisak da ste nežna duša, koja je vredna poštovanja, a veruje se i da sveće u ovoj boji štite od zla. Takođe, ako u sobu ubacite i bele sveće, postići ćete pravi efekat. One označavaju čistotu i istinu, a odlično se slažu sa crvenim, jer u toj kombinaciji naglašavaju romantiku.

Mirisi koji osvajaju
Mirisi takođe bitno doprinose stvaranju romantične atmosfere u spavaćoj sobi. Oni čak mogu biti najmoćniji afrodizijak, kažu stručnjaci. Miris ruže odličan je za podsticanje ljubavne želje, a uvek možete da se poslužite i mirisnim štapićima.

Kombinacija satena i čipke
Posteljina od satena pruža osećaj druge kože i izuzetno je seksi. Odaberite pastelne boje, a ako ste baš raspoloženi, odlučite se za posteljinu u crvenoj boji. Na prozore stavite čipkane zavese i efekat će biti potpun.