Pocetna » Film


Nastavak filma "Bitka za Pacifik" u kinima 7.4.2017.!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1127
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-27

Slike iz Nastavak filma "Bitka za Pacifik" u kinima 7.4.2017.!


Nakon mnogo nagađanja, iščekivanja i priželjkivanja napokon je stigla i službena potvrda oko nastavka filma Bitka za Pacific. Universal je odabrao 7. travanj 2017. za službeni datum izlaska drugog dijela.

Redatelj i koscenarist prvog filma, Guillermo del Toro nedavno je objavio kako zajedno sa Zakom Pennom (X-Men: Posljednja fronta, Nevjerojatni Hulk) radi na novom scenariju no osim najave novih uzbudljivih stvari nije otkrio ništa previše o samoj radnji.



"Radim na nekim novim, ludim idejama za drugi dio, koje su dosta drugačije od prvog dijela no dobit ćete pravi spektakl.", rekao je del Toro. No to nije sve. Animirani serijal smješten u isti svijet stići će na male ekrane prije nego nastavak filma stigne u kina. Međutim ni tu nije objavljeno ništa detaljnije.

"Likovi koje volim će se vratiti.", rekao je del Toro za BuzzFeed. "Raleigh, Mako, Newt, Gottlieb i tko zna, možda čak i Hannibal Chau. No vodimo ih na novi teritorij koji će pružiti fantastične scene i bitke. Prvi film nam je pripremio teren tako da smo sada spremni na ludilo."

Pogledajte u nastavku video sa kratkom del Torovom izjavom o filmu:


IZVOR



0   Spam
Nekodaleko   (2014-06-27 5:36 PM) [Sadrzaj]
juhu juhu juhu  Jedva cekam da izadje.  Prvi deo je odlican, a drugi ca valjda biti dobar.