Pocetna » Film


Nastavak kultnog „THE SHINING“




  Ocenite članak: 0
pregleda: 686
Dodao/la: Nutella92
datum: 2019-07-12

Slike iz Nastavak kultnog „THE SHINING“ Slike iz Nastavak kultnog „THE SHINING“ Slike iz Nastavak kultnog „THE SHINING“ Slike iz Nastavak kultnog „THE SHINING“


Ko nije video Jacka Nicholsona u ulozi Jacka Torrancea, propustio je jednu od najboljih uloga u horrorima ikada. Umesto da snime loš i nepotreban remake, Vertigo i Warner Bros. odlučili su se za pametniji potez. Angažovali su sjajnoga Mikea Flanagana (House on Haunted Hill) da napravi nastavak spomenutoga filma iz 1980. godine.

Mali Danny Torrance, u originalu petogodišnjak, sada je odrastao čovek. Bori se sa svojim demonima i alkoholom. Vizije ne prestaju, a prava borba sa Rose the Hat (Rebecca Ferguson), počinje kada mu se priključi crnoputa tinejdzerka Abra (Kyliegh Curran), koja poseduje psiho moći slične njemu.

Ewan McGregor tumači naslovnu ulogu odrasloga Dana Torrancea, a za film je nedavno na twitteru autor novele „Dr. Sleep“ - Stephen King - napisao: „This movie is going to blow your mind“, što bi mi rekli, "rasturiće vas kada ga pogledate". Ono što je važno spomenuti, da umesto prvobitnog plana u kojem se spominjao januar 2020-te. po najavama film se otvara već 30.10.2019.

Do tada se strpite i spremite za bioskop, jer spoj Flanagana/Kinga/McGregora nije nešto što se samo tako propušta.



IZVOR