Pocetna » Film


Nastavak Prometeja bez aliena




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1154
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-25


Iako se nastavak ne očekuje tako brzo, redatelj Ridley Scott počeo je otkrivati neke detalje o filmu


Ridley Scott već neko vrijeme radi na nastavcima filmova Blade Runner i Prometej i iako niti jedan od ta dva filma nije njegov sljedeći projekt jer prvo očekujemo The Martian krajem sljedeće godine, Scott je već počeo otkrivati detalje vezane uz filmove.

Kad završi The Martian počet će raditi na Blade Runneru 2, u kojem će Harrison Ford reprizirati svoju ulogu Ricka Deckarda. Tek onda na red dolazi Prometej 2. Scott se u nedavnom intervjuu dotaknuo upravo Prometeja te objavio kako se u nastavku neće pojaviti alieni.

"Zvijer je gotova. Riješena.", rekao je Scott o alienu. "Sretan sam što sam prije toliko godina sreo Gigera (umjetnik koji je stvorio aliena). Teško je to ponoviti. Zbog mene su i bili dio svega jer sam forsirao iako su svi tvrdili da su odvratni no ja sam to želio jer mi je bilo fantastično. Međutim, nakon četiri filma čini mi se da se malo razvodnilo. Treba nam nešto zanimljivije. I smatram da smo našli novi korak. Čini mi se kako bi Inženjeri mogli biti dobar početak."

Čini se da se Scott ostavljajući aliene postrani potpuno želi odvojiti od Alien franšize, odvajajući Prometeja u potpunosti od njegovih korijena. Scenarij za Prometej 2 potpisuju Michael Green (Green Lantern) i Jack Paglen (Transcendence), a film je najavljen za ožujak 2016.


IZVOR