Pocetna » Zanimljivosti


NAVUČEN: Uživa da jede cigle, pesak i blato (FOTO) (VIDEO)




  Ocenite članak: 0
pregleda: 730
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-10

Slike iz NAVUČEN: Uživa da jede cigle, pesak i blato (FOTO) (VIDEO) Slike iz NAVUČEN: Uživa da jede cigle, pesak i blato (FOTO) (VIDEO) Slike iz NAVUČEN: Uživa da jede cigle, pesak i blato (FOTO) (VIDEO) Slike iz NAVUČEN: Uživa da jede cigle, pesak i blato (FOTO) (VIDEO)


-Obožavam da jedem kamenje. To je deo mog života. Zubi su mi veoma jaki i mogu da pregrizem ciglu bez problema - kaže Indijac Pakirapa Hunagundi (30) koji dnevno pojede i po tri kilograma građevinskog materijala.

On nikad neće biti gladan.Indijac Pakirapa Hunagundi (30) pojede oko tri kilograma cigli, blata i šljunka dnevno, a tvrdi da njegova čudna zavisnost nema nikakve posledice po organizam i naglašava da je potuno zdrav!



- Obožavam da jedem kamenje. To je deo mog života. Zubi su mi veoma jaki i mogu da pregrizem ciglu bez problema – kaže Hunagundi.

Indijac ima takozvani “Pika” poremećaj koji podrazumeva konzumiranje nejestivih supstanci. Termin potiče iz latinskog jezika i označava vranu, pticu koja je poznata po tome što ne bira čime se hrani.

Hunagundijeva majka već 20 godina pokušava da ga odvikne od ovakvog ponašanja, ali bezuspešno. Kao dečak je jeo delove njihove porodične kuće.



- Moja majka i dalje insistira da prestanem. Nudi mi piletinu i razne specijalitete, ali meni se to ne dopada. Trebaju mi blato i cigle, ne mogu da se oduprem tome – kaže Indijac.

Njegove komšije smatraju da je jako čudan i pokušavaju da mu pomognu, ali ne znaju kako.



- Svaki put kada dođe da me poseti, prošeta se baštom i uzme malo zemlje za jelo. Video sam ga i kako žvaće vreli ugalj – kaže jedan od komšija.



Pošto je ovaj Indijac izuzetno siromašan, on planira da svoj “talenat” unovči tako što će širom zemlje izvoditi tačke u kojima će jesti cigle, pesak i blato.


IZVOR