Pocetna » Zanimljivosti


NAVUKAO SE: Šimpanza ne može bez pornića




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1215
Dodao/la: Otrovnica
datum: 2013-01-18


Majmunica Đina je svakoga dana imala priliku da izabere bilo koji od stotine programa, međutim uvek bi stala na onom kanalu na kome je puštan erotski film.

MADRID - Ženka šimpanze po imenu Đina postala je zavisnik od porno filmova koje gleda svakodnevno od kada su u njen kavez u zoo vrtu u španskom gradu Sevilji postavili televizor. Španski primatolog Pablo Ereros kazao je za list Mundo da je uprava zoo vrta u Sevilji odlučila da unese televizor u Đinin kavez kako bi mogla da se tokom zime, kada većinu vremena provodi u zatvorenom prostoru, zabavi gledajući TV program.



Đina je postala seksoman

Herero je tokom jednog od eksperimenata Đini iza staklenog zida postavio televizor i dao joj u ruke daljinski upravljač. Kada se, nakon par dana, vratio kako bi proverio da li je Đina shvatila kako radi nova igračka, zatekao ju je kako uživa u filmovima erotskog sadržaja.

-Đina je svakoga dana imala priliku da izabere bilo koji od stotine programa, međutim uvek bi stala na onom kanalu na kome je puštan erotski film. To upućuje na zaključak da su šimpanze daleko više zainteresovane za seksualnost nego što se do sada mislilo, naveo je Herero.


0   Spam
tolinkaTOXI   (2013-01-24 10:57 PM) [Sadrzaj]
ahahahahahah jaoo bozeee xDDD :D

0   Spam
Mimaaa   (2013-01-20 6:40 PM) [Sadrzaj]
heheh svasta :D