Pocetna » Zanimljivosti


Netflix ukinuo Iron Fist seriju!
  Ocenite članak: 2
pregleda: 932
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-10-16


U pomalo iznenađujućem raspletu događaja, Netflix je ukinuo Marvelovu Iron Fist seriju nakon dve sezone na mreži. Ove vesti dolaze samo mjesec dana nakon izlaska druge sezone.

Od četiri Marvel/Netflix serije, koje su zajedno stvarale Defenderse, Iron Fist je daleko najlošije prihvaćena od kritike, a i od strane gledalaca. Loše prihvatanje lika Danny Rand (Finn Jones) je preneseno i na crossover Defenders, koji je takođe dobio podeljene kritike. 

Međutim, fanovi koje je serija stekla tokom godina, ako takvi postoje, neće videti treću sezonu serije – barem ne na Netflixu. I dok nije objavljen tačan razlog otkazivanja serije, Marvel i Netflix su ovu vest službeno potvrdili:

Marvelov Iron Fist se neće vratiti za treću sezonu na Netflixu. Svi u Marvel Television i Netflix su ponosni na seriju i zahvalni za sav težak rad našoj glumačkoj ekipi i ekipi iza kulisa. Zahvalni smo fanovima koji su gledali ove dve sezone i partnerstvu koje smo delili na ovoj seriji. I dok je serija na Netflixu završila, besmrtni Iron Fist će živeti i dalje.

Moguće je i da Marvel planira prebaciti seriju na nadolazeću Disney streaming platformu, koja će biti dom serijama koje se fokusiraju na Marvel likove, poput Loki i Scarlett Witch.IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-10-17 7:48 PM) [Sadrzaj]
Reci cu samo ... steta za seriju ...    cao