Pocetna » Film


"NIGHTFLYERS": Ovako izgleda novi projekat autora "Igre prestola"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 840
Dodao/la: Milan94
datum: 2018-03-23


TV mreža "Syfy" objavila je prvi video za svoju "jezivu novu seriju" Nightflyers, koja nam stiže iz pera pisca "Igre prestola" Džordža R. R. Martina. Video sadrži scene sa snimanja serije, prilog iza kulisa i čak samog Martina koji govori o seriji, opisujući je kao "priču o ukletoj kući na svemirskom brodu."

Grečen Mol (Boardwalk Empire) je u glavnoj ulozi kao dr Agata Mateson, a uz nju su Eon Maken (The night shift) kao Karl D’Branin, Dejvid Ajala (Fast&Furious 6) kao Roj Eris, Sem Strajk (EastEnders) kao Tejl, Maja Eše (Teen Wolf) kao Lomi, Angus Sempson (Fargo) kao Rovan, Džodi Tarnet-Smit (The last ship) kao Melanta Džirl, i Brajan F. O’Birn (Million dollar baby) kao Ogi, piše "IGN".

Sinopsis priče je sledeći: osmoro kontroverznih naučnika i jedan moćan telepata se ukrcavaju na "Nightflyer", mali brod sa čvrsto povezanom posadom i povučenim kapetanom, i odlaze u misiju na ivicu Sunčevog sistema u nadi da će stupiti u kontakt sa vanzemaljskim oblicima života.
Nightflyers" su već bili jednom adaptirani u vidu filma iz 1987. godine. Imena koja se vezuju za ovu seriju su ljudi koji su radili na "Jacob's Ladder", "The Blacklist", "Windtalkers" i originalnim Nightflyers. Seriju je producirao "Universal Cable", dok je "Netflix" bio koproducent i dobio prava za premijerno prikazivanje serije van Sjedinjenih Američkih država.

Nightflyers će stići ove jeseni na "Syfy



IZVOR