Pocetna » Film


Niko neće Afleka za Betmena




  Ocenite članak: 0
pregleda: 938
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-24

Slike iz Niko neće Afleka za Betmena


Izbor glumca Bena Afleka da se nađe u ulozi Betmena nakon Kristijana Bejla izazvao je negodovanja kod mnogih fanova ovog strip i filmskog junaka, koji su pokrenuli mnogobrojne peticije na društvenim mrežama i internet sajtovima da se kasting za ulogu ponovi.



Studio "Vorner bros" saopštio je u četvrtak da će Aflek biti naredni Brus Vejn/Betmen. Aflek će kao Betmen debitovati 2015. godine u nastavku filma "Čovek od čelika" gde će se, prvi put, Supermen i Mračni vitez sukobiti, a koga će režirati Zek Snajder.

Supermena će igrati britanski glumac Henri Kavil. U ulozi Betmena do sad su bili Majkl Kiton, Val Kilmer, Džordž Kluni i Kristijan Bejl.

Fanovi nisu zadovoljni izborom Afleka i sa više od 20.000 potpisa na sajtu change.org pozivaju studio "Vorner" da zameni 41-godišnjeg glumca.

"Njegove glumačke sposobnosti nisu ni blizu da bi dočarao lik Brusa Vejna. On nije izgrađen niti je za ulogu Betmena", navodi se u peticiji. "On nije ni blizu akcionoj zvezdi. Molimo vas nađite nekog drugog".

Na Tviteru su glavni haš tagovi #BoljiBetmenNegoBenAflek. Mnogi su počeli da predlažu razno-razne glumce od Džoša Brolina do Meta Dejmona, a u svemu tome našlo se i ime Meril Strip, prenosi AFP.

Neki su pak branili ovaj izbor, uključujući profesora psihologije i autora knjige "Batman and Psychology: A Dark and Stormy Knight" (Betmen i psihologija: Mračni i olujni vitez) Trevisa Lengleja.

"Samo se setite onoga 'Majkl Kiton ne može da igra Betmena', 'Hit Ledžer ne može da igra Džokera', 'En Hatavej ne može da igra Ženu mačku'", napisao je on na Tviteru, misleći na prethodne kastigne za uloge u filmovima o Betmenu.


IZVOR


0   Spam
Orion   (2013-08-25 12:37 PM) [Sadrzaj]
stvarno Ben nije za Batmana...nema mi onu tajanstvenost koju lik Batmana trazi :)

0   Spam
KeX   (2013-08-25 12:17 PM) [Sadrzaj]
a ovaj betmen shto sam ja gledo ima presmijeshan glas ... bolji je za crtiche npr South park :D