Pocetna » Ljubav i Sex


Njegov izbor poklona otkriva šta misli o vama.
  Ocenite članak: 1
pregleda: 473
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-12-25


Kad su pokloni u pitanju, važna je namera - to već znamo, ali poklon koji ste dobili daje i naznake šta osoba misli o vama. Ta pravila posebno mogu da se primene u ljubavnoj vezi.

PRAKTIČAN POKLON
Ako je odabrao tiganj, šolju, mikrotalasnu ili neku drugu stvar koja vam baš sada treba, znači da vas dobro poznaje. Misli na vaše potrebe i praktičan je - to su znaci da vas voli.

PUTOVANJE
Ovo je super poklon. Želi da provede vreme s vama daleko od svih.

POKLON SITNICA
Ako dobijete ram za sliku ili neku sitnicu koja nema nikakve veze s vama, onda postoje dve solucije. Prva je da on ima vrlo čudan smisao za humor, a drugo viđenje ove situacije i nije baš tako simpatično - on nema pojma šta vi želite.

DONJI VEŠ
Ovde nema dileme: želi da vas vidi u donjem vešu jer ga privlačite.

NAKIT
Postoji više razloga zašto muškarci poklanjaju nakit. Možda ste mu nagovestili da želite baš tako nešto, a možda je pročitao da su dijamanti najbolji ženski prijatelji. Nakit je uvek divan poklon.

VAUČER
Iako kartica s novcem ili poklon vaučer nije baš uzbudljiv momenat ispod jelke, dok budete šopingovali bićete itekako srećni. Ako vas brine što dragi nije odabrao neki konkretniji poklon, ne radi se ni o čemu strašnom. On je izbor prepustio vama.

MEZIMAC
Ako vas u kutiji dočeka malo mače ili štene, to znači samo jedno - želi da vas oženi.

FENSI ODEĆA
Verovatno zna da ste želeli neke skupe farmerke, ali vam je uvek nedostajalno novca. On je odlučio da se istakne, ali ne očekujte da će shvatiti zašto je ta "krpa" bolja od drugih.