Pocetna » Film


Novi 'Pobješnjeli Max' - kako izgledaju Tom Hardy, Charlize Theron i Nicholas Hoult!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 953
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-26

Slike iz Novi 'Pobješnjeli Max' - kako izgledaju Tom Hardy, Charlize Theron i Nicholas Hoult! Slike iz Novi 'Pobješnjeli Max' - kako izgledaju Tom Hardy, Charlize Theron i Nicholas Hoult!


Trebalo je 15 godina kako bi reboot Pobješnjelog Maxa od prvotne zamisli došao do konačne produkcije pa je vrijeme da vidimo kako će to otprilike izgledati!

Na prvoj fotografiji koja čini naslovnicu papirnatog izdanja časopisa Entertainment Weekly možemo vidjeti Toma Hardyja i Charlize Theron u kožnim jaknama i s neobičnim oružjem.



Za navedeni časopis redatelj i scenarist George Miller (zaslužan i za originalnu trilogiju) objasnio je kako je ideji o reboot-u nastaloj 2000. godine trebalo 15 godina da dođe na veliki ekran: „Htio sam napraviti pravocrtnu priču, potjeru koja počinje s početkom filma i nastavlja se 110 minuta.“

Tom Hardy preuzeo je glavnu ulogu Maxa od Mela Gibsona, a društvo mu pravi Charlize Therom kao opaka zapovjednica Imperator Furiosa. Uz njih u filmu još glume i Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley te Zoe Kravitz.



Reboot punog naziva Mad Max: Fury Road u američkim i britanskim kinima starta 15.5.2015. godine.


IZVOR